2024 (25)
2023 (33)
2022 (31)
2021 (10)
2020 (47)
2019 (67)
2018 (70)
2017 (1)
   

Vil du bidra til en positiv utvikling for Nord-Norge?

May 26, 2023 | 12:09 pm

Finnmarksløpet as søker daglig leder. 

Finnmarksløpet er Europas lengste hundeløp og er anerkjent som et av de mest krevende og populære i verden. Finnmarksløpet har gjennom 40 år vokst til å bli en av Nord-Norges sterkeste merkevarer. Dette ønsker vi å bruke til å bidra til en positiv utvikling for Nord-Norge.

Gjennom et idrettsarrangement i internasjonal toppklasse skal vi bidra til verdiskaping og næringsutvikling, være et verktøy for utdanningsmiljøene, en ettertraktet kulturarena og en arena for utvikling av frivilligheten.

Finnmarksløpet har en profesjonell organisasjon med 3,5 årsverk i fast stilling og ca. 600 frivillige som aktiveres når eventyret starter.

Trigges du av å videreutvikle Finnmarksløpet som viktig samfunnsaktør? 

Du vil få ansvaret for å:

 • Utvikle Finnmarksløpet som idrettsarrangement og samfunnsaktør sammen med myndigheter og andre gode samarbeidspartnere
 • Formidle de gode budskapene om Finnmarksløpet og alt arrangementet bidrar til
 • Bidra til utvikling av hundekjørersporten
 • Være en god leder for organisasjonen

Vi forventer at du har;

 • Ledererfaring eller erfaring fra prosjektorganisasjoner, gjerne innen arrangement
 • Gode samarbeidsevner

Videre anser vi det som en fordel om du har én eller flere av følgende kompetanser:

 • Erfaring fra samarbeid mellom arrangementer, næringsliv og myndigheter
 • Kunnskap om eller et nettverk i næringslivet i Nord-Norge
 • Kunnskap om kommunikasjonsarbeid
 • God økonomiforståelse med vekt på kostnadskontroll og økonomistyring
 • Erfaring med tilskuddsordninger og rapportering på disse

Som person ser vi gjerne at du er:

Sterk i kommunikasjonen, visjonær, ambisiøs og initiativrik! Det å jobbe systematisk og handlingsorientert tiltaler deg. Du evner å skape engasjement og godt samarbeid internt og eksternt. Du har digital kompetanse og evner å utnytte digitale løsninger til å drifte og utvikle Finnmarksløpet som en profesjonell og solid arrangør på en effektiv måte.

Vil du lede vinterens vakreste eventyr? 

Vi tilbyr deg å lede og videreutvikle Europas lengste og tøffeste hundeløp, både som idrettsarrangement og samfunnsaktør.

Du får muligheten til å skape magiske øyeblikk for alle involverte, med morsomme og til tider krevende arbeidsoppgaver, i et engasjerende arbeidsmiljø.

Sammen med teamet skaper du stolthet og et arrangement i verdensklasse i vakker og ekte villmark.

Arbeidsbelastningen er høyest fra januar til og med mars. Ellers har du som leder stor fleksibilitet rundt egen arbeidstid og ferie. Arbeidssted er Alta.

Om arbeidsgiveren

Finnmarksløpet ble første gang arrangert i 1981, da med tre hundespann på startstreken. Siden den gang har løpet blitt profesjonalisert og kommersialisert fra å være et lite sportsarrangement til å bli Europas lengste og tøffeste trekkhundeløp. Våre klasser er FL- 1200, FL-600 og FL-Junior. I 2023 hadde Finnmarksløpet VM-status. Da stilte 116deltakere fra 10 ulike nasjoner til start. Finnmarksløpets administrasjon består av 3,5 årsverk og i prosjektgjennomføringen takker vi omtrent 600 frivillige for fantastisk innsats. I dag har Finnmarksløpet publikum fra hele verden og er en folkefest som omfatter hele Finnmark.

Søknad sendes styreleder Per Aronsen på e-post per@aminvest.no innen 12. juni.
Mobil: 909 11 630