2024 (24)
2023 (33)
2022 (31)
2021 (10)
2020 (47)
2019 (67)
2018 (70)
2017 (1)
   

FL-junior: Premieutdeling i Alta

March 9, 2020 | 2:06 pm

Et helt års forbruk av hundefôr fra Appetitt var blant premiene til FL-junior-vinner Espen Burger. Det syntes han var veldig gledelig premie:

– Jeg har hørt at fôret til Appetitt er veldig bra og jeg gleder meg til å prøve det. Dette kommer veldig godt med. En slik premie gjør det mye lettere det neste året, sa en glad vinner.

Mandag formiddag var det seiersseremoni og premieutdeling for deltakerne i FL-junior. Løpet hadde NM-status, og man kunne derfor høre nasjonalsangen i Markedsgata underveis.

Medaljevinnerne i årets FL-junior; fra venstre Amely Lou Inauen (sølv), Espen Burger (gull) og Klara Fjellborg (bronse) med sine premier. Foto: Sten Tony Hansen

Det var hele to seremonier som fant sted i Alta mandag formiddag – en for FL-junior, som bilder viser, og en for norgesmesterskapet i hundekjøring langdistanse for juniorer. NM-seremonien ble tatt først, og etter utdeling av medaljer i edelt metall, kom naturligvis “Ja, vi elsker” over høyttalerne i Markedsgata.

Deretter var det klart for ny seremoni; denne gangen premieseremoni for FL-junior. Og mens Eirik Lindstad tok bronse i NM (med en femteplass i FL-junior), var det Klara Fjellborg som fikk den tredje plassen på podiet da denne seremonien fant sted.

Espen Burger var suveren i ledelsen hele løpet og kom også først til Alta. For det fikk han fôrpremie fra Appetitt som utgjør et årsforbruk for et 6-spann, til en verdi av NOK 42.000. Han fikk også diverse utstyr fra Axaeco til en verdi av SEK 4.450, samt en skifermedalje fra Peskatun.

Sølvvinner Amely Lou Inauen vant også fôrpremie fra Appetitt, denne med verdi på NOK 15.00. Hun fikk også en skifermedalje fra Peskatun. Bronsevinner Klara Fjellborg kan reise hjem med en fôrpremie fra Appetitt verdt NOK 10.000, samt en skifermedalje fra Peskatun.

I tillegg fikk de øvrige deltakerne i løpet gavekort fra Finnmarksløpets shop.

Fra høyre; Ronja Persson (4. pl.), Eirik Lindstad (5. pl.), Abner Østigård (6. pl.) og Mia Aurora Alm (7. pl.)

Fra venster: Ida Krempig (8. pl), Sofia Berger (9. pl.), Mina Hykkerud (10. pl.), Live Susanna Fuglested (11. pl.) og Mathias Bergmo (12. pl.)