2024 (26)
2023 (33)
2022 (31)
2021 (10)
2020 (47)
2019 (67)
2018 (70)
2017 (1)
   

Ny og varm venn

December 20, 2019 | 9:03 am

Aclima blir partner med Finnmarksløpet fra 2020

Vi er glade for å kunne meddele at vi har fått med oss en svært god samarbeidspartner på ullbekledning.
Aclima AS har spilt en ledende rolle i den norske tekstilindustrien siden 1939. Siden starten har bedriften gått fra ullsåleproduksjon til å utvikle en omfattende kleskolleksjon i ull som brukes av friluftsentusiaster i alle aldre, polfarere, Forsvaret og politiet. Ullspesialisten utvikler funksjonelle produkter med et sterkt fokus på kvalitet i alle ledd, sporbarhet og god dyrevelferd. Aclima har all produksjon i Europa, blant annet på sin egen fabrikk med 70 ansatte. Hovedkontoret ligger på Krøderen, ca 1.5 timer fra Oslo.

Aclima blir eksklusiv leverandør av ullbekledning til Finnmarksløpet og vil sørge for at mange av de som jobber mye ute i forbindelse med løpet skal ha god og varm ullbekledning.

FRIVILLIGLUE: Aclima gir lue til alle frivillige i Finnmarksløpet 2020. Foto: Sindre Kinnerød.

Gladnyhetet for alle frivillige
Finnmarksløpet har ca. 600 frivillige som står på for at vi klarer å arrangere løp hvert år. Vår nye partner klinker til og gir samtlige frivillige en lue av typen LightWool Beanie (bildet) i 100% merinoull. Dette er en veldig lett og tynn lue som egner seg under hjelm eller tykkere luer på kalde dager, men den er også veldig fin på varmere dager da ull har en avkjølende effekt.

SAMARBEIDSPARTNERE: Aclima og Finnmarksløpet blir partnere fra 1. januar 2020. Foto: Sindre Kinnerød.

– Det er med stor glede vi inngår samarbeid med Finnmarksløpet. Finnmarksløpet er et av verdens råeste hundesledeløp i kalde og naturskjønne omgivelser, sier Ole Magnus Halvorsen som er markedssjef i Aclima. – For oss som leverandør av ullbekledning, er det utrolig spennende å kunne delta på et arrangement der menn og damer, unge som eldre konkurrerer mot hverandre i de kaldeste temperaturer. Finnmarksløpet er på en måte den ultimate test av alt, bekledning inkludert. Vi ser frem til å bidra for å holde varmen og utvikle oss videre sammen med Finnmarksløpet, avslutter Halvorsen som akkurat har signert samarbeidsavtale fra 2020.

Daglig leder i Finnmarksløpet, Svanhild Pedersen, er veldig fornøyd med å få Aclima med på laget. – De har produkter og en profil som passer utrolig bra inn i Finnmarksløpet, og vi gleder oss veldig til å jobbe med denne spennende bedriften de neste tre årene, meddeler Pedersen som gleder seg til å dele ut 600 luer tidlig i mars.

Vi ønsker Aclima hjertelig velkommen som ny partner.
Her er link til nettside
Her er link til facebookside
Følg gjerne Aclima på Instragram: @aclima_norway