Påmelding 2024

OPPDATERT 04.12.2023

Fristen for å melde seg på FL-600 og FL-1200 er passert. Dersom du ønsker å søke om etterpåmelding sender du epost til: signup@finnmarkslopet.no

Vi oppfordrer deg til å lese grundig gjennom informasjonen under, likeså plikter hver deltakere til å gjøre seg kjent med NHF og løpets regelverk.

PÅMELDING ÅPNER 15. SEPTEMBER kl. 18:00

Maksimalt antall deltakere og etterpåmelding

Arrangør forbeholder seg retten til å stanse påmeldingen tidligere enn annonsert dersom antallet deltakere blir for høyt. Eventuell ny frist for påmelding vil bli annonsert på vår hjemmeside.
Det er mulig å søke om etterpåmelding (påmelding etter siste frist). Hvis det er mange påmeldte blir man satt på venteliste og må vente på svar om man får plass eller ikke.

Generell informasjon

Startkontingenten dekker servicen på alle stasjonene, obligatorisk pre race check utført av våre løpsveterinærer i Alta før løpsstart, banketter (unntatt drikkevarer) samt transport av halm og depotsekkene til alle depotstasjonene. Kjørerne kan ta med seg én handler gratis på start- og avslutningsbankett.

Startlisensen til NHF må fremvises ved registrering før løpet. Denne kan betales på Finnmarksløpets registreringskontor.

Alle som ikke kjører for en norsk klubb må ordne med lisens i sitt hjemland og fremvise den. Eller fremvise en forsikring som gjelder for løpet. Deltakeren må likevel kjøpe en lisens (engangslisens) for å få lov til å kjøre løp i Norge. Engangslisens kan kjøpes ved registrering og koster 200,- og for Jr 13-17 år 50,-

For mer informasjon og spørsmål om påmelding kontakt:
Trond Anton Andersen +47 900 81 519. E-post: signup@finnmarkslopet.noPåmelding FL-junior

Det er svært viktig å lese gjennom, samt forstå, innholdet i teksten under før man fyller ut det elektroniske påmeldingsskjemaet.

•   Startkontingent er 3 000 kroner.
•   Nedre aldersgrense i FL-junior er fylte 15 år kalenderåret løpet starter, øvre aldersgrense er ikke eldre enn 18 år kalenderåret løpet starter. I 2024 er startdato 9. mars.
•   For å få starte FL-junior må deltaker ha kjørt et langdistanseløp på minimum 100 kilometer med minimum ett sjekkpunkt. Deltakere som ikke har oppfylt kvalifiseringskrav ved påmelding, må selv sørge for å sende dokumentasjon på oppfylt kvalifisering innen 20. februar 2024. Dokumentasjonen sendes til signup@finnmarkslopet.no .
•   For å få påmeldingen godkjent og lagt ut på vår hjemmeside, må en registreringsavgift på kr 1 000 være innbetalt gjennom påmeldingssystemet. Registreringsavgiften er en del av den totale startkontingenten, men betales ikke tilbake ved avmelding.
Frist for å melde seg på FL-junior er innen 15. februar 2024. Frist for å være med i trekning av startnummer er innen 30. september. Frist for innbetaling av hele startkontingenten er innen 15. februar 2024. Tilbakebetaling av startkontingent ved avmelding innen 15. desember 2022 refunderes med 50 % av startkontingenten, dvs 1 500 kroner. Etter 15. desember = ingen refusjon, heller ikke ved sykemelding eller veterinærattest. Deltakeren kan sjekke ut egen ferie- og fritidsforsikring.
•   Regelverk for FL-junior finner du her. Vær oppmerksom på at endringer kan komme.
•   For mer informasjon. signup@finnmarkslopet.no

Påmelding FL-junior

til toppen

 


Påmelding FL-600

Det er svært viktig å lese gjennom, samt forstå, innholdet i teksten under før man fyller ut det elektroniske påmeldingsskjemaet.

•   Startkontingent for 2023 var 7 000 kroner. Summen kan bli justert opp, dette vil bli publisert senest 15. september
•   Aldersgrense for å delta er 18 år. I 2024 er startdato 9. mars.
•   For å få starte FL-600 må deltaker oppfylle kvalifiseringskrav til FL-1200, eller ha gjennomført et langdistanseløp på minimum 150 kilometer med minimum ett sjekkpunkt innen de siste tre sesonger. Deltakere som ikke har oppfylt kvalifiseringskrav ved påmelding må selv sørge for å sende dokumentasjon på oppfylt kvalifisering, innen 20. februar 2024. Dokumentasjonen sendes til signup@finnmarkslopet.no
•   For å få påmeldingen godkjent og lagt ut på vår hjemmeside, må registreringsavgift på 2 000 kroner være innbetalt gjennom påmeldingssystemet. Registreringsavgiften er en del av den totale startkontingenten, men betales ikke tilbake ved avmelding. Dersom deltaker ikke får starte løpet grunnet for høyt antall deltakere, betales hele startkontingenten tilbake.
•   Frist for å melde seg på er innen 30. november 2023. Frist for å være med i trekning av startnummer er innen 30. september. Frist for innbetaling av hele startkontingenten er innen 30. november 2023. Det er mulig å søke om påmelding etter 30. november. Søknad sendes signup@finnmarkslopet.no
•   Ved avmelding innen 15. desember 2023 refunderes 50% av startkontingenten.  Etter 15. desember = ingen refusjon, heller ikke ved sykemelding eller veterinærattest. Deltakeren kan sjekke ut egen ferie og fritidsforsikring.
•   Regelverk for FL-600. Vær oppmerksom på at endringer kan komme.
•   For mer informasjon: signup@finnmarkslopet.no

Påmelding FL-600

til toppen


Påmelding FL-1200

Det er svært viktig å lese gjennom, samt forstå, innholdet i teksten under før man fyller ut det elektroniske påmeldingsskjemaet.
• Startkontingent for 2023 var 14 000 kroner. Summen kan bli justert opp, dette vil bli publisert senest 15. september.
•   Aldersgrense for å delta er 18 år. I 2024 er startdato 8. mars.
•   For å få starte FL-1200 må deltaker ha gjennomført Finnmarksløpet 500/600, Femundløpet 600/650, Bergebyløpet 650, Gold Rush Run 501 eller et tilsvarende langdistanseløp på minimum 500 kilometer med minimum ett sjekkpunkt innen de siste fem sesonger. Deltakere som har gjennomført FL-1000/FL-1200 er kvalifisert for FL-1200 i åtte (8) år fra det året man har fullført. Gjelder for alle som har gjennomført løpet fra 2015 og senere. Deltakere som ikke har oppfylt kvalifiseringskrav ved påmelding må selv sørge for å sende dokumentasjon på oppfylt kvalifisering, innen 20. februar 2024. Dokumentasjonen sendes til signup@finnmarkslopet.no
•   For å få påmeldingen godkjent og lagt ut på vår hjemmeside, må en registreringsavgift på 2 000 kroner være innbetalt gjennom påmeldingssystemet. Registreringsavgiften er en del av den totale startkontingenten, men betales ikke tilbake ved avmelding. Dersom deltaker ikke får starte løpet grunnet for høyt antall deltakere, betales hele startkontingenten tilbake.
•   Frist for å melde seg på, er innen 30. november 2023. Frist for å være med i trekning av startnummer er innen 30. september. Frist for innbetaling av hele startkontingenten er 30. november 2023. Det er mulig å søke om påmelding etter 30. november. Søknad sendes signup@finnmarkslopet.no
•   Ved avmelding innen 15. desember 2023 refunderes 50 % av startkontingenten. Etter 15. desember = ingen refusjon, heller ikke ved sykemelding eller veterinærattest. Deltakeren kan sjekke ut egen ferie- og fritidsforsikring.
•   Regelverk for FL-1200 finner du her. Vær oppmerksom på at endringer kan komme.
For mer informasjon. signup@finnmarkslopet.no

Påmelding FL-1200

til toppen