2024 (24)
2023 (33)
2022 (31)
2021 (10)
2020 (47)
2019 (67)
2018 (70)
2017 (1)
   

Premiedryss for deltakerne i FL-junior

March 14, 2022 | 12:47 pm

Mandag var det premieutdeling for vinnere og deltakere i FL-junior i Markedsgata i Alta. Premier for et sammenlagt solid tresifret beløp ble delt ut, og tre av juniordeltakerne fikk en uventet bonus.

Alle fem deltakerne i FL-junior kunne dra hjem med flotte premier. (Foto: Morten Broks, Finnnmarksløpet)

Alle premievinnerne og de øvrige deltakerne ble gratulert av Altas ordfører Monica Nielsen. Norges hundekjørerforbund var representert ved Johanne Sundby og Vibecke Schøyen, som delte ut flere av gjenstandene og diplomene.

Oda Karlstrøms vinnermedalje i Alta-skifer kommer fra Peskatun. (Foto: Morten Broks, Finnmarksløpet)

Vinner Oda Karlstrøm fikk en fôrpremie fra Appetitt til en verdi av NOK 42 000, en Laika hundekløv verdt NOK 3 400 gitt av Arctic Lavvo, samt en skifermedalje fra Peskatun. I tillegg var hun heldig da en av ekstrapremiene skulle deles ut.

Oda Karlstrøm vant loddtrekninga og kunne ta med seg en Venor Gamme fra Arctic Lavvo hjem fra premieutdelinga. (Foto: Morten Broks, Finnmarksløpet)

En loddtrekning blant deltakerne avgjorde nemlig hvem som skulle vinne en Venor Gamme Lang verdt NOK 41.350. Premien er gitt av Arctic Lavvo – og løpsvinneren gikk seirende ut av loddtrekningen etter at Alta-ordfører Nielsen hadde trukket kula med hennes navn inni opp fra bollen.

Sølvvinner Julian Mortensen fikk en fôrpremie fra Appetitt til en verdi av NOK 15 000, i tillegg til en Laika hundekløv verdt NOK 3 400 gitt av Arctic Lavvo, samt en skifermedalje fra Peskatun.

Runa Krempig fikk ikke bare premiene som hørte til tredjeplassen i NM og FL-junior. Hun kunne også dra hjem med en splitterny luhkka med hundemotiv, som er laget og gitt av Elna Guttormsen. (Foto: Morten Broks, Finnmarksløpet)

Bronsevinner Runa Krempig fikk en fôrpremie fra Appetitt til en verdi av NOK 10 000, i tillegg til en Laika hundekløv verdt NOK 3 400 gitt av Arctic Lavvo, samt en skifermedalje fra Peskatun. Krempig ble dessuten etter loddtrekning den heldige vinneren av en samisk luhkka med hundemotiv, som er laget og gitt av Elna Guttormsen.

Hanna Storstein-Thorsen og Olivia Andresen var lykkelige premiemottakere for hhv 4. og 5. plass i årets NM og FL-junior. (Foto: Morten Broks, Finnmarksløpet)

Hanna Storstein-Thorsen og Olivia Andresen, som kom i mål på hhv 4. og 5. plass fikk også fine premier, nemlig hver sin Laika hundekløv verdt NOK 3 400 gitt av Arctic Lavvo. I tillegg får de et gavekort fra Finnmarksløpets nettbutikk.

Finnmarksløpet har i år digitalisert en rekke prosesser for hundekjørerne i forbindelse med løpet, som for eksempel registrering av hunder, vaksiner, handlere og annet. For å premiere kjørere som har vært flinke til å bruke digitale løsninger, ble det trukket en premie blant de 11 flinkeste kjørerne – og alle de fem juniorkjørerne var blant disse og dermed med i trekningen!

Olivia Andresen kunne takke Serit Eltele for en splitterny MacBook Air, som hun vant etter loddtrekning blant digitalt dyktige deltakere i årets løp. (Foto: Morten Broks, Finnmarksløpet)

Vegard og Torstein fra Serit Eltele var til stede for å dele ut en splitterny MacBook Air verdt 10 000 kroner i premie for god digital innsats. Det viste seg å være Olivia Andresen som kunne ta med seg den solide ekstrapremien hjem.

Oda Karlstrøms vinnerhund var storfornøyd med å bli gjort stas på og å vinne et års forbruk av Appetitt hundefôr fra Felleskjøpet. (Foto: Morten Broks, Finnmarksløpet)