2024 (25)
2023 (33)
2022 (31)
2021 (10)
2020 (47)
2019 (67)
2018 (70)
2017 (1)
   

Harila blir elitepartner

February 19, 2019 | 6:23 pm

Det er glede å kunne meddele at Harila har signert eliteavtale med Finnmarksløpet.

Regionens største bilforhandler har vært partner med Finnmarksløpet i mange år allerede. Nå har avdelingsleder i Alta, Leif Rasmussen, og daglig leder i Finnmarksløpet as, Svanhild Pedersen, signert en treårig eliteavtale som betyr at Harila løftes til det neste høyeste nivået. Her er de nå sammen med UiT, Polaris Norge, Scandic, Appetitt (Felleskjøpet), Laks er viktig for Finnmark og Saltdalshytta.

-Det er flere grunner til at vi nå løfter oss opp til elitenivå, forteller Leif Rasmussen. Vår tidligere leder, Gunnar Harila, var veldig opptatt av at vi skulle få til et godt samarbeid med Finnmarksløpet. Vi ønsket å videreføre det Gunnar stod for og opplever at Finnmarksløpet er et viktig lokalt arrangement med stor oppslutning i så godt som hele vår region. Da er det naturligvis en meget bra arena for oss, som med flere forhandlere i Troms og Finnmark kan markedsføre oss på. I tillegg mener vi at det er viktig for oss i Nord å stå sammen om Finnmarksløpet som markedsfører vår region på en fantastisk måte. Derfor er vi svært stolte partnere.

-Finnmarksløpet er selvfølgelig veldig glad for at Harila velger å løfte samarbeidet, og skal fortsette å kjøre løpet sammen med oss de tre neste årene, sier daglig leder Svanhild Pedersen. De har vært en stødig partner gjennom mange år, og vi har utviklet samarbeidet sammen. Finnmarksløpet og Harila har sammenfallende verdier, og deres produkter passer veldig bra inn i løpet, avslutter Pedersen.

Leif Rasmussen og Svanhild Pedersen har signert en avtale som løfter Harila til elitenivå bland Finnmarksløpets partnere.