Finnmarksløpets Siida

UNDER FINNER DU 2020-PROGRAMMET FOR FINNMARKSLØPETS SIIDA. PROGRAMMET LIGGER DER FOR Å VISE HVORDAN SIIDAEN NORMALT GJENNOMFØRES. FOR 2021 ER VI FORTSATT IKKE SIKKER PÅ HVORDAN DEN KAN GJENNOMFØRES. SÅ SNART VI VET DETTE VIL PROGRAMMET OPPDATERES.

 Årets Finnmarksløp blir som vanlig en skikkelig folkefest. Noen av Finnmarksløpets partnere; SpareBank1 Nord-Norge, Scandic, Appetitt, Harila og Laks er Viktig for Finnmark, er igjen ute på turne, og inviterer til aktiviteter for både store og små på noen av sjekkpunktene. De rigger seg til med lavvoer, halmballer og bålpanner, og inviterer til hyggelige oppelvelser. Publikumsyndlingen Balto er tilbake med en ny teaterforestilling,  det blir smaksprøver, konkurranser, prøve kjøring av biler, hinderløype for barn (ta med hund eller kosedyr til hinderløypa) m.m.

I forbindelse med Finnmarksløpets Siida, er også Finnmarksløpets LiveScene med. Arrangør Scene Finnmark inviterer til tøffe gratiskonserter med flotte artister på scenen i snøfokk og bitende kulde! I år er det bandet NorthKid og Bilal vi skal stifte bekjentskap med, i tillegg til lokale unge artister.