2024 (25)
2023 (33)
2022 (31)
2021 (10)
2020 (47)
2019 (67)
2018 (70)
2017 (1)
   

Hektisk men givende

December 22, 2020 | 2:27 pm

Kaja Antonsen har nå jobbet et halvt år som arrangementsutvikler hos Finnmarksløpet. En spennende jobb full av utfordringer.

Takket være et solid bidrag fra vår generalpartner, SpareBank 1 Nord-Norge og deres «samfunnsløftet» har Finnmarksløpet fått på plass en egen arrangementsutvikler. Den energiske altaværingen, Kaja Antonsen, har blitt valgt til oppgaven og hun har fått litt av en start.  – Så langt har mye av tiden gått med til å planlegge for flere versjoner av løpet på grunn av den pågående pandemien. Hovedmålet om å engasjere så mange som mulig i bybildet under løpet gikk raskt over til å engasjere så mange som mulig innenfor de nasjonale rammene for smittevern. Det er utfordrende, men likevel morsomt å måtte tenke på andre måter for 2021, og jeg er ikke i tvil om at vi skal klare å skape noe bra samtidig som vi holder alle trygge, forteller Kaja.

Har albuehilset på mange
Høsten har vært spennende og hektisk for Kaja, blant annet med gjennomføringen av seminarene Finnmarksløpets Langdistanseforum og Spor i Nord. – I tillegg har vi vært på besøk hos alle sjekkpunkt og hatt møter med mange involverte. Jeg har blitt bedre kjent med både det sportslige aspektet, noen av deltakerne, flere av de frivillige og våre flotte samarbeidspartnere, sier Kaja som har noen virkelig spennende år foran seg.
– At vi har fått midler over statsbudsjettet gjør jobben ekstra givende. Vi vet per i dag ikke nøyaktig hvordan midlene skal fordeles, men det er temmelig sannsynlig at arrangementsutvikling, som jeg har ansvaret for, vil være et av områdene hvor midler blir brukt.

Løpets hovedarena, Markedsgata i Alta, er preget av vakker julepynt og travle julegavehandlere når vi går ut for å ta bilder av Kaja. – Flott med julepynt, men du verden jeg gleder meg til å se arenaen stylet opp til hundeløpsfest i mars, avslutter Antonsen som ønsker alle våre Finnmarksløps-venner en riktig god jul.