2024 (26)
2023 (33)
2022 (31)
2021 (10)
2020 (47)
2019 (67)
2018 (70)
2017 (1)
   

Endring i ledelsen i Finnmarksløpet 

March 31, 2020 | 8:12 am

Daglig leder i Finnmarksløpet Svanhild Pedersen har takket ja til nye oppgaver utenfor Finnmarksløpet og begynner i ny jobb 1. juni. Styret i Finnmarksløpet vil umiddelbart starte jaken på Pedersens etterfølger.

– Vi har vært svært fornøyd med å ha Svanhild Pedersen som leder for Finnmarksløpet og setter stor pris på den store innsatsen hun har lagt ned til beste for løpet, deltakere, publikum og partnere. Svanhild har hatt ansvar for gjennomføring av sju Finnmarksløp og vært svært sentral i å utvikle Finnmarksløpet i de to periodene hun har vært leder. Vi ønsker hun all mulig lykke til hos ny arbeidsgiver, sier Per Aronsen som er styreleder i selskapet.

Finnmarksløpet som i år fyller 40 år er ett av landets mest kjente idrettsarrangement og er en av landsdelens sterkeste merkevarer.

SVANHILD PEDERSEN, foto av Morten Broks

– Jeg har vært svært stolt over å kunne lede Finnmarksløpet, og hatt stor glede av samarbeidet med ansatte, utøvere, partnere og publikum. Vi arrangerer “Vinterens vakreste eventyr”, og det er vemodig å forlate et arrangement som jeg er så glad i og så stolt over å være en del av. Nå dukket det opp et tilbud som jeg ikke kunne si nei til, og jeg er trygg på at ledelsen av et selskap i stadig utvikling kan føres videre av nye krefter, sier Svanhild Pedersen.

Pedersen blir leder i Hertz Finnmark i Boreal Travel fra 1. juni og står i jobben frem til dette. Styret vil utlyse stillingen og starte jakten på en ny daglig leder umiddelbart.