Reload
FL1000 2017
Starttidspunkt: lørdag 11. mars 11:00
Siste oppdatering: 21. mars 2017
16. januar 20:31
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
42. Barbara Inauen Grimsbu

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 21min 11/3 15:02 11/3 15:02 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 44min 11/3 19:46 11/3 23:46 4h 00min 14 / 14
3 Levajok 1 7h 12min 12/3 06:58 12/3 13:02 6h 04min 14 / 13
4 Tana 9h 28min 12/3 22:30 13/3 05:44 7h 14min 13 / 13
5 Neiden 1 8h 11min 13/3 13:55 14/3 05:56 16h 01min 13 / 13
6 Øvre Pasvik 6h 42min 14/3 12:38 14/3 17:22 4h 44min 13 / 13
7 Kirkenes 6h 25min 14/3 23:47 15/3 05:20 5h 33min 13 / 12
8 Neiden 6h 16min 15/3 11:36 15/3 17:30 5h 54min 12 / 12
9 Varangerbotn 7h 29min 16/3 00:59 16/3 07:06 6h 07min 12 / 10

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 11/3 11:41 11/3 15:02 3h 21min 14 42 / 34
2 Jotka - Skoganvarre 11/3 15:02 11/3 19:46 4h 44min 14 30 / 28
3 Skoganvarre - Levajok 1 11/3 23:46 12/3 06:58 7h 12min 14 23 / 20
4 Levajok 1 - Tana 12/3 13:02 12/3 22:30 9h 28min 13 23 / 22
5 Tana - Neiden 1 13/3 05:44 13/3 13:55 8h 11min 13 18 / 17
6 Neiden - Øvre Pasvik 14/3 05:56 14/3 12:38 6h 42min 13 28 / 24
7 Øvre Pasvik - Kirkenes 14/3 17:22 14/3 23:47 6h 25min 13 26 / 25
8 Kirkenes - Neiden 15/3 05:20 15/3 11:36 6h 16min 12 21 / 21
9 Neiden - Varangerbotn 15/3 17:30 16/3 00:59 7h 29min 12 19 / 19
10 Varangerbotn - Sirbma 16/3 07:06 16/3 21:02 13h 56min 10 21 / 26