Reload
FL1000 2017
Starttidspunkt: lørdag 11. mars 11:00
Siste oppdatering: 21. mars 2017
21. februar 17:56
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
4. Arne Karlstrøm Langfjordbotn

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 12min 11/3 14:15 11/3 14:15 0 14 / 14
2 Skoganvarre 5h 28min 11/3 19:43 11/3 23:38 3h 55min 14 / 14
3 Levajok 1 7h 30min 12/3 07:08 12/3 12:50 5h 42min 14 / 13
4 Tana 12h 00min 13/3 00:50 13/3 00:59 9min 13 / 12
5 Neiden 1 11h 05min 13/3 12:04 14/3 04:22 16h 18min 12 / 12

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 11/3 11:03 11/3 14:15 3h 12min 14 4 / 1
2 Jotka - Skoganvarre 11/3 14:15 11/3 19:43 5h 28min 14 1 / 24
3 Skoganvarre - Levajok 1 11/3 23:38 12/3 07:08 7h 30min 14 21 / 24
4 Levajok 1 - Tana 12/3 12:50 13/3 00:50 12h 00min 13 22 / 36
5 Tana - Neiden 1 13/3 00:59 13/3 12:04 11h 05min 12 2 / 13
6 Neiden - Øvre Pasvik 14/3 04:22 14/3 11:35 7h 13min 12 23 / 20