Reload
FL1000 2017
Starttidspunkt: lørdag 11. mars 11:00
Siste oppdatering: 21. mars 2017
16. januar 16:01
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
8. Thomas Wærner Synnfjell, Torpa Sluttplassering: 8

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 20min 11/3 14:27 11/3 14:27 0 14 / 14
2 Skoganvarre 5h 07min 11/3 19:34 11/3 23:15 3h 41min 14 / 14
3 Levajok 1 7h 22min 12/3 06:37 12/3 12:14 5h 37min 14 / 14
4 Tana 9h 28min 12/3 21:42 13/3 13:42 16h 00min 14 / 14
5 Neiden 1 6h 55min 13/3 20:37 14/3 02:09 5h 32min 14 / 14
6 Øvre Pasvik 6h 57min 14/3 09:06 14/3 12:26 3h 20min 14 / 12
7 Kirkenes 6h 14min 14/3 18:40 14/3 22:55 4h 15min 12 / 12
8 Neiden 5h 59min 15/3 04:54 15/3 11:05 6h 11min 12 / 11
9 Varangerbotn 6h 13min 15/3 17:18 15/3 21:15 3h 57min 11 / 10
10 Sirbma 6h 32min 16/3 03:47 16/3 14:57 11h 10min 10 / 10
11 Levajok 5h 43min 16/3 20:40 17/3 01:34 4h 54min 10 / 10
12 Karasjok 5h 43min 17/3 07:17 17/3 12:23 5h 06min 10 / 8
13 Jotka 7h 41min 17/3 20:04 17/3 20:07 3min 8 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 11/3 11:07 11/3 14:27 3h 20min 14 8 / 7
2 Jotka - Skoganvarre 11/3 14:27 11/3 19:34 5h 07min 14 6 / 6
3 Skoganvarre - Levajok 1 11/3 23:15 12/3 06:37 7h 22min 14 12 / 8
4 Levajok 1 - Tana 12/3 12:14 12/3 21:42 9h 28min 14 11 / 8
5 Tana - Neiden 1 13/3 13:42 13/3 20:37 6h 55min 14 25 / 22
6 Neiden - Øvre Pasvik 14/3 02:09 14/3 09:06 6h 57min 14 7 / 6
7 Øvre Pasvik - Kirkenes 14/3 12:26 14/3 18:40 6h 14min 12 8 / 6
8 Kirkenes - Neiden 14/3 22:55 15/3 04:54 5h 59min 12 2 / 1
9 Neiden - Varangerbotn 15/3 11:05 15/3 17:18 6h 13min 11 4 / 1
10 Varangerbotn - Sirbma 15/3 21:15 16/3 03:47 6h 32min 10 3 / 3
11 Sirbma - Levajok 16/3 14:57 16/3 20:40 5h 43min 10 11 / 8
12 Levajok - Karasjok 17/3 01:34 17/3 07:17 5h 43min 10 9 / 6
13 Karasjok - Jotka 17/3 12:23 17/3 20:04 7h 41min 8 7 / 8
14 Jotka - Alta 17/3 20:07 18/3 00:14 4h 07min 7 8 / 8