Reload
FL1000 2017
Starttidspunkt: lørdag 11. mars 11:00
Siste oppdatering: 21. mars 2017
19. januar 12:48
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
10. Kari Thomassen Alta

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 46min 11/3 14:55 11/3 15:37 42min 14 / 14
2 Skoganvarre 5h 08min 11/3 20:45 12/3 01:41 4h 56min 14 / 14
3 Levajok 1 8h 01min 12/3 09:42 12/3 15:41 5h 59min 14 / 12
4 Tana 9h 59min 13/3 01:40 13/3 17:40 16h 00min 12 / 11
5 Neiden 1 8h 29min 14/3 02:09 14/3 08:50 6h 41min 11 / 10
6 Øvre Pasvik 7h 13min 14/3 16:03 14/3 21:28 5h 25min 10 / 8
7 Kirkenes 7h 47min 15/3 05:15 15/3 11:18 6h 03min 8 / 7
8 Neiden 7h 02min 15/3 18:20 16/3 00:56 6h 36min 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 11/3 11:09 11/3 14:55 3h 46min 14 10 / 31
2 Jotka - Skoganvarre 11/3 15:37 11/3 20:45 5h 08min 14 35 / 38
3 Skoganvarre - Levajok 1 12/3 01:41 12/3 09:42 8h 01min 14 39 / 38
4 Levajok 1 - Tana 12/3 15:41 13/3 01:40 9h 59min 12 37 / 38
5 Tana - Neiden 1 13/3 17:40 14/3 02:09 8h 29min 11 40 / 39
6 Neiden - Øvre Pasvik 14/3 08:50 14/3 16:03 7h 13min 10 38 / 38
7 Øvre Pasvik - Kirkenes 14/3 21:28 15/3 05:15 7h 47min 8 37 / 36
8 Kirkenes - Neiden 15/3 11:18 15/3 18:20 7h 02min 7 35 / 33
9 Neiden - Varangerbotn 16/3 00:56 16/3 09:00 8h 04min 7 31 / 30