Reload
FL1000 2017
Starttidspunkt: lørdag 11. mars 11:00
Siste oppdatering: 21. mars 2017
17. januar 09:32
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
12. Sven-Erik Gullbekk Bergvang i Asker Sluttplassering: 17

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 19min 11/3 14:30 11/3 14:30 0 14 / 14
2 Skoganvarre 5h 13min 11/3 19:43 11/3 23:37 3h 54min 14 / 14
3 Levajok 1 7h 28min 12/3 07:05 12/3 14:12 7h 07min 14 / 13
4 Tana 8h 45min 12/3 22:57 13/3 03:17 4h 20min 13 / 13
5 Neiden 1 8h 23min 13/3 11:40 14/3 07:17 19h 37min 13 / 13
6 Øvre Pasvik 7h 07min 14/3 14:24 14/3 19:28 5h 04min 13 / 12
7 Kirkenes 7h 19min 15/3 02:47 15/3 07:23 4h 36min 12 / 10
8 Neiden 6h 33min 15/3 13:56 15/3 20:59 7h 03min 10 / 10
9 Varangerbotn 6h 43min 16/3 03:42 16/3 06:39 2h 57min 10 / 9
10 Sirbma 6h 38min 16/3 13:17 16/3 17:07 3h 50min 9 / 9
11 Levajok 6h 09min 16/3 23:16 17/3 05:10 5h 54min 9 / 9
12 Karasjok 7h 50min 17/3 13:00 17/3 17:26 4h 26min 9 / 7
13 Jotka 8h 15min 18/3 01:41 18/3 01:47 6min 7 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 11/3 11:11 11/3 14:30 3h 19min 14 12 / 11
2 Jotka - Skoganvarre 11/3 14:30 11/3 19:43 5h 13min 14 10 / 24
3 Skoganvarre - Levajok 1 11/3 23:37 12/3 07:05 7h 28min 14 20 / 23
4 Levajok 1 - Tana 12/3 14:12 12/3 22:57 8h 45min 13 33 / 24
5 Tana - Neiden 1 13/3 03:17 13/3 11:40 8h 23min 13 12 / 10
6 Neiden - Øvre Pasvik 14/3 07:17 14/3 14:24 7h 07min 13 36 / 35
7 Øvre Pasvik - Kirkenes 14/3 19:28 15/3 02:47 7h 19min 12 36 / 34
8 Kirkenes - Neiden 15/3 07:23 15/3 13:56 6h 33min 10 26 / 24
9 Neiden - Varangerbotn 15/3 20:59 16/3 03:42 6h 43min 10 26 / 25
10 Varangerbotn - Sirbma 16/3 06:39 16/3 13:17 6h 38min 9 20 / 19
11 Sirbma - Levajok 16/3 17:07 16/3 23:16 6h 09min 9 17 / 17
12 Levajok - Karasjok 17/3 05:10 17/3 13:00 7h 50min 9 17 / 16
13 Karasjok - Jotka 17/3 17:26 18/3 01:41 8h 15min 7 16 / 16
14 Jotka - Alta 18/3 01:47 18/3 09:30 7h 43min 6 15 / 17