Reload
FL1000 2017
Starttidspunkt: lørdag 11. mars 11:00
Siste oppdatering: 21. mars 2017
17. januar 07:54
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
31. Ben Voigt Langfjordbotn

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 33min 11/3 15:03 11/3 15:50 47min 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 41min 11/3 20:31 12/3 00:51 4h 20min 14 / 14
3 Levajok 1 7h 44min 12/3 08:35 12/3 13:34 4h 59min 14 / 13
4 Tana 12h 55min 13/3 02:29 13/3 02:45 16min 13 / 11
5 Neiden 1 11h 23min 13/3 14:08 14/3 06:12 16h 04min 11 / 10
6 Øvre Pasvik 6h 58min 14/3 13:10 14/3 17:51 4h 41min 10 / 9
7 Kirkenes 6h 52min 15/3 00:43 15/3 10:09 9h 26min 9 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 11/3 11:30 11/3 15:03 3h 33min 14 31 / 35
2 Jotka - Skoganvarre 11/3 15:50 11/3 20:31 4h 41min 14 37 / 35
3 Skoganvarre - Levajok 1 12/3 00:51 12/3 08:35 7h 44min 14 36 / 35
4 Levajok 1 - Tana 12/3 13:34 13/3 02:29 12h 55min 13 27 / 39
5 Tana - Neiden 1 13/3 02:45 13/3 14:08 11h 23min 11 6 / 18
6 Neiden - Øvre Pasvik 14/3 06:12 14/3 13:10 6h 58min 10 33 / 25
7 Øvre Pasvik - Kirkenes 14/3 17:51 15/3 00:43 6h 52min 9 27 / 27
8 Kirkenes - Neiden 15/3 10:09   0 6 33 /