Reload
FL1000 2017
Starttidspunkt: lørdag 11. mars 11:00
Siste oppdatering: 21. mars 2017
22. januar 09:04
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
35. Thomas Rosencrantz Altajärvi Sluttplassering: 20

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 19min 11/3 14:53 11/3 14:53 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 43min 11/3 19:36 12/3 00:35 4h 59min 14 / 14
3 Levajok 1 7h 49min 12/3 08:24 12/3 14:19 5h 55min 14 / 14
4 Tana 8h 48min 12/3 23:07 13/3 05:15 6h 08min 14 / 14
5 Neiden 1 8h 39min 13/3 13:54 14/3 06:00 16h 06min 14 / 13
6 Øvre Pasvik 6h 37min 14/3 12:37 14/3 16:58 4h 21min 13 / 13
7 Kirkenes 6h 22min 14/3 23:20 15/3 05:38 6h 18min 13 / 12
8 Neiden 6h 09min 15/3 11:47 15/3 18:07 6h 20min 12 / 12
9 Varangerbotn 11h 59min 16/3 06:06 16/3 13:38 7h 32min 12 / 12
10 Sirbma 6h 25min 16/3 20:03 17/3 02:05 6h 02min 12 / 12
11 Levajok 5h 28min 17/3 07:33 17/3 12:37 5h 04min 12 / 12
12 Karasjok 6h 50min 17/3 19:27 18/3 01:29 6h 02min 12 / 12
13 Jotka 12h 42min 18/3 14:11 18/3 14:48 37min 12 / 12

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 11/3 11:34 11/3 14:53 3h 19min 14 35 / 30
2 Jotka - Skoganvarre 11/3 14:53 11/3 19:36 4h 43min 14 27 / 17
3 Skoganvarre - Levajok 1 12/3 00:35 12/3 08:24 7h 49min 14 33 / 33
4 Levajok 1 - Tana 12/3 14:19 12/3 23:07 8h 48min 14 34 / 28
5 Tana - Neiden 1 13/3 05:15 13/3 13:54 8h 39min 14 17 / 16
6 Neiden - Øvre Pasvik 14/3 06:00 14/3 12:37 6h 37min 13 29 / 23
7 Øvre Pasvik - Kirkenes 14/3 16:58 14/3 23:20 6h 22min 13 24 / 23
8 Kirkenes - Neiden 15/3 05:38 15/3 11:47 6h 09min 12 22 / 22
9 Neiden - Varangerbotn 15/3 18:07 16/3 06:06 11h 59min 12 21 / 27
10 Varangerbotn - Sirbma 16/3 13:38 16/3 20:03 6h 25min 12 26 / 25
11 Sirbma - Levajok 17/3 02:05 17/3 07:33 5h 28min 12 23 / 23
12 Levajok - Karasjok 17/3 12:37 17/3 19:27 6h 50min 12 23 / 21
13 Karasjok - Jotka 18/3 01:29 18/3 14:11 12h 42min 12 22 / 22
14 Jotka - Alta 18/3 14:48 18/3 19:46 4h 58min 12 20 / 20