Reload
FL1000 2017
Starttidspunkt: lørdag 11. mars 11:00
Siste oppdatering: 21. mars 2017
19. januar 06:28
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
26. Christian Høy Knudsen Alta Sluttplassering: 11

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 10min 11/3 14:35 11/3 14:35 0 14 / 14
2 Skoganvarre 5h 08min 11/3 19:43 11/3 23:48 4h 05min 14 / 14
3 Levajok 1 7h 16min 12/3 07:04 12/3 12:07 5h 03min 14 / 14
4 Tana 9h 52min 12/3 21:59 13/3 13:59 16h 00min 14 / 11
5 Neiden 1 7h 28min 13/3 21:27 14/3 02:10 4h 43min 11 / 10
6 Øvre Pasvik 7h 38min 14/3 09:48 14/3 14:41 4h 53min 10 / 8
7 Kirkenes 6h 24min 14/3 21:05 15/3 02:35 5h 30min 8 / 7
8 Neiden 6h 04min 15/3 08:39 15/3 13:11 4h 32min 7 / 7
9 Varangerbotn 6h 36min 15/3 19:47 16/3 00:01 4h 14min 7 / 6
10 Sirbma 7h 05min 16/3 07:06 16/3 16:28 9h 22min 6 / 6
11 Levajok 6h 16min 16/3 22:44 17/3 03:18 4h 34min 6 / 6
12 Karasjok 7h 15min 17/3 10:33 17/3 15:59 5h 26min 6 / 6
13 Jotka 7h 40min 17/3 23:39 17/3 23:39 0 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 11/3 11:25 11/3 14:35 3h 10min 14 26 / 14
2 Jotka - Skoganvarre 11/3 14:35 11/3 19:43 5h 08min 14 11 / 24
3 Skoganvarre - Levajok 1 11/3 23:48 12/3 07:04 7h 16min 14 26 / 22
4 Levajok 1 - Tana 12/3 12:07 12/3 21:59 9h 52min 14 7 / 14
5 Tana - Neiden 1 13/3 13:59 13/3 21:27 7h 28min 11 28 / 28
6 Neiden - Øvre Pasvik 14/3 02:10 14/3 09:48 7h 38min 10 8 / 12
7 Øvre Pasvik - Kirkenes 14/3 14:41 14/3 21:05 6h 24min 8 18 / 15
8 Kirkenes - Neiden 15/3 02:35 15/3 08:39 6h 04min 7 16 / 14
9 Neiden - Varangerbotn 15/3 13:11 15/3 19:47 6h 36min 7 13 / 11
10 Varangerbotn - Sirbma 16/3 00:01 16/3 07:06 7h 05min 6 10 / 10
11 Sirbma - Levajok 16/3 16:28 16/3 22:44 6h 16min 6 16 / 13
12 Levajok - Karasjok 17/3 03:18 17/3 10:33 7h 15min 6 13 / 14
13 Karasjok - Jotka 17/3 15:59 17/3 23:39 7h 40min 6 15 / 13
14 Jotka - Alta 17/3 23:39 18/3 03:43 4h 04min 6 12 / 11