Reload
FL1000 2017
Starttidspunkt: lørdag 11. mars 11:00
Siste oppdatering: 21. mars 2017
17. januar 20:50
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
2. Jana Henychova Horni Maxow

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 51min 11/3 14:52 11/3 14:52 0 14 / 14
2 Skoganvarre 5h 59min 11/3 20:51 12/3 01:30 4h 39min 14 / 14
3 Levajok 1 9h 42min 12/3 11:12 12/3 17:38 6h 26min 14 / 13
4 Tana 10h 09min 13/3 03:47 13/3 10:35 6h 48min 13 / 11
5 Neiden 1 10h 25min 13/3 21:00 14/3 13:00 16h 00min 11 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 11/3 11:01 11/3 14:52 3h 51min 14 2 / 29
2 Jotka - Skoganvarre 11/3 14:52 11/3 20:51 5h 59min 14 26 / 39
3 Skoganvarre - Levajok 1 12/3 01:30 12/3 11:12 9h 42min 14 38 / 40
4 Levajok 1 - Tana 12/3 17:38 13/3 03:47 10h 09min 13 40 / 40
5 Tana - Neiden 1 13/3 10:35 13/3 21:00 10h 25min 11 22 / 24
6 Neiden - Øvre Pasvik 14/3 13:00 14/3 21:10 8h 10min 8 39 / 39