Reload
FL1000 2017
Starttidspunkt: lørdag 11. mars 11:00
Siste oppdatering: 21. mars 2017
21. januar 09:33
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
28. Erlend Johannessen Sølve Sluttplassering: 14

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 43min 11/3 15:10 11/3 16:30 1h 20min 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 50min 11/3 21:20 12/3 01:08 3h 48min 14 / 14
3 Levajok 1 8h 18min 12/3 09:26 12/3 15:43 6h 17min 14 / 13
4 Tana 8h 59min 13/3 00:42 13/3 16:52 16h 10min 13 / 13
5 Neiden 1 8h 44min 14/3 01:36 14/3 07:07 5h 31min 13 / 11
6 Øvre Pasvik 7h 16min 14/3 14:23 14/3 19:25 5h 02min 11 / 11
7 Kirkenes 6h 50min 15/3 02:15 15/3 07:11 4h 56min 11 / 11
8 Neiden 6h 46min 15/3 13:57 15/3 18:58 5h 01min 11 / 11
9 Varangerbotn 7h 37min 16/3 02:35 16/3 07:48 5h 13min 11 / 10
10 Sirbma 6h 41min 16/3 14:29 16/3 18:30 4h 01min 10 / 10
11 Levajok 6h 16min 17/3 00:46 17/3 06:14 5h 28min 10 / 9
12 Karasjok 7h 02min 17/3 13:16 17/3 18:19 5h 03min 9 / 7
13 Jotka 8h 08min 18/3 02:27 18/3 02:27 0 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 11/3 11:27 11/3 15:10 3h 43min 14 28 / 39
2 Jotka - Skoganvarre 11/3 16:30 11/3 21:20 4h 50min 14 42 / 40
3 Skoganvarre - Levajok 1 12/3 01:08 12/3 09:26 8h 18min 14 37 / 37
4 Levajok 1 - Tana 12/3 15:43 13/3 00:42 8h 59min 13 38 / 35
5 Tana - Neiden 1 13/3 16:52 14/3 01:36 8h 44min 13 38 / 38
6 Neiden - Øvre Pasvik 14/3 07:07 14/3 14:23 7h 16min 11 35 / 34
7 Øvre Pasvik - Kirkenes 14/3 19:25 15/3 02:15 6h 50min 11 34 / 32
8 Kirkenes - Neiden 15/3 07:11 15/3 13:57 6h 46min 11 25 / 25
9 Neiden - Varangerbotn 15/3 18:58 16/3 02:35 7h 37min 11 23 / 23
10 Varangerbotn - Sirbma 16/3 07:48 16/3 14:29 6h 41min 10 22 / 21
11 Sirbma - Levajok 16/3 18:30 17/3 00:46 6h 16min 10 20 / 19
12 Levajok - Karasjok 17/3 06:14 17/3 13:16 7h 02min 9 19 / 18
13 Karasjok - Jotka 17/3 18:19 18/3 02:27 8h 08min 7 17 / 17
14 Jotka - Alta 18/3 02:27 18/3 07:28 5h 01min 7 16 / 14