Reload
FL1000 2015
Starttidspunkt: lørdag 7. mars 12:00
Siste oppdatering: 15. mars 2015
17. januar 19:14
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
135. Bernd Helmich Alta Sluttplassering: 16

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 08min 7/3 16:58 7/3 16:58 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 35min 7/3 21:33 8/3 02:28 4h 55min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 42min 8/3 09:10 8/3 14:55 5h 45min 14 / 14
4 Tana 7h 59min 8/3 22:54 9/3 05:09 6h 15min 14 / 13
5 Neiden 1 7h 03min 9/3 12:12 9/3 16:55 4h 43min 13 / 13
6 Kirkenes 6h 11min 9/3 23:06 10/3 15:09 16h 03min 13 / 13
7 Ellentjern 7h 52min 10/3 23:01 11/3 04:10 5h 09min 13 / 12
8 Neiden 6h 25min 11/3 10:35 11/3 16:29 5h 54min 12 / 10
9 Varangerbotn 6h 39min 11/3 23:08 12/3 05:27 6h 19min 10 / 10
10 Sirbma 6h 33min 12/3 12:00 12/3 15:57 3h 57min 10 / 9
11 Levajok 6h 52min 12/3 22:49 13/3 07:24 8h 35min 9 / 8
12 Karasjok 7h 16min 13/3 14:40 13/3 19:59 5h 19min 8 / 7
13 Jotka 9h 25min 14/3 05:24 14/3 05:27 3min 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 7/3 12:50 7/3 16:58 4h 08min 14 25 / 20
2 Jotka - Skoganvarre 7/3 16:58 7/3 21:33 4h 35min 14 20 / 19
3 Skoganvarre - Levajok 1 8/3 02:28 8/3 09:10 6h 42min 14 34 / 29
4 Levajok 1 - Tana 8/3 14:55 8/3 22:54 7h 59min 14 28 / 27
5 Tana - Neiden 1 9/3 05:09 9/3 12:12 7h 03min 13 21 / 21
6 Neiden 1 - Kirkenes 9/3 16:55 9/3 23:06 6h 11min 13 3 / 3
7 Kirkenes - Ellentjern 10/3 15:09 10/3 23:01 7h 52min 13 23 / 20
8 Ellentjern - Neiden 11/3 04:10 11/3 10:35 6h 25min 12 20 / 21
9 Neiden - Varangerbotn 11/3 16:29 11/3 23:08 6h 39min 10 21 / 21
10 Varangerbotn - Sirbma 12/3 05:27 12/3 12:00 6h 33min 10 21 / 20
11 Sirbma - Levajok 12/3 15:57 12/3 22:49 6h 52min 9 20 / 20
12 Levajok - Karasjok 13/3 07:24 13/3 14:40 7h 16min 8 19 / 18
13 Karasjok - Jotka 13/3 19:59 14/3 05:24 9h 25min 7 17 / 16
14 Jotka - Alta 14/3 05:27 14/3 09:50 4h 23min 7 16 / 16