Reload
FL1000 2015
Starttidspunkt: lørdag 7. mars 12:00
Siste oppdatering: 15. mars 2015
17. januar 19:22
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
113. Kjell Brennodden GrImsbu Sluttplassering: 3

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 05min 7/3 16:33 7/3 16:33 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 25min 7/3 20:58 8/3 00:53 3h 55min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 40min 8/3 07:33 8/3 13:12 5h 39min 14 / 14
4 Tana 7h 32min 8/3 20:44 9/3 01:34 4h 50min 14 / 14
5 Neiden 1 6h 42min 9/3 08:16 10/3 00:16 16h 00min 14 / 14
6 Kirkenes 4h 43min 10/3 04:59 10/3 10:11 5h 12min 14 / 13
7 Ellentjern 7h 41min 10/3 17:52 10/3 23:01 5h 09min 13 / 13
8 Neiden 5h 53min 11/3 04:54 11/3 10:33 5h 39min 13 / 12
9 Varangerbotn 6h 09min 11/3 16:42 11/3 20:21 3h 39min 12 / 11
10 Sirbma 6h 36min 12/3 02:57 12/3 03:10 13min 11 / 11
11 Levajok 7h 22min 12/3 10:32 12/3 17:30 6h 58min 11 / 10
12 Karasjok 8h 03min 13/3 01:33 13/3 06:40 5h 07min 10 / 8
13 Jotka 8h 25min 13/3 15:05 13/3 15:08 3min 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 7/3 12:28 7/3 16:33 4h 05min 14 3 / 1
2 Jotka - Skoganvarre 7/3 16:33 7/3 20:58 4h 25min 14 1 / 1
3 Skoganvarre - Levajok 1 8/3 00:53 8/3 07:33 6h 40min 14 6 / 2
4 Levajok 1 - Tana 8/3 13:12 8/3 20:44 7h 32min 14 10 / 8
5 Tana - Neiden 1 9/3 01:34 9/3 08:16 6h 42min 14 6 / 4
6 Neiden 1 - Kirkenes 10/3 00:16 10/3 04:59 4h 43min 14 9 / 5
7 Kirkenes - Ellentjern 10/3 10:11 10/3 17:52 7h 41min 13 5 / 4
8 Ellentjern - Neiden 10/3 23:01 11/3 04:54 5h 53min 13 6 / 2
9 Neiden - Varangerbotn 11/3 10:33 11/3 16:42 6h 09min 12 7 / 7
10 Varangerbotn - Sirbma 11/3 20:21 12/3 02:57 6h 36min 11 5 / 4
11 Sirbma - Levajok 12/3 03:10 12/3 10:32 7h 22min 11 1 / 2
12 Levajok - Karasjok 12/3 17:30 13/3 01:33 8h 03min 10 2 / 2
13 Karasjok - Jotka 13/3 06:40 13/3 15:05 8h 25min 8 2 / 3
14 Jotka - Alta 13/3 15:08 13/3 20:21 5h 13min 8 3 / 3