Reload
FL1000 2015
Starttidspunkt: lørdag 7. mars 12:00
Siste oppdatering: 15. mars 2015
19. januar 10:14
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
142. Dag Torulf Olsen Hammerfest Sluttplassering: 8

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 03min 7/3 17:00 7/3 17:00 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 30min 7/3 21:30 8/3 00:46 3h 16min 14 / 13
3 Levajok 1 7h 22min 8/3 08:08 8/3 13:31 5h 23min 13 / 13
4 Tana 8h 05min 8/3 21:36 9/3 13:36 16h 00min 13 / 13
5 Neiden 1 6h 56min 9/3 20:32 9/3 23:54 3h 22min 13 / 12
6 Kirkenes 5h 24min 10/3 05:18 10/3 12:40 7h 22min 12 / 11
7 Ellentjern 8h 11min 10/3 20:51 11/3 02:07 5h 16min 11 / 11
8 Neiden 6h 26min 11/3 08:33 11/3 12:55 4h 22min 11 / 10
9 Varangerbotn 7h 01min 11/3 19:56 12/3 01:56 6h 00min 10 / 10
10 Sirbma 6h 46min 12/3 08:42 12/3 08:47 5min 10 / 10
11 Levajok 7h 10min 12/3 15:57 12/3 21:26 5h 29min 10 / 10
12 Karasjok 8h 00min 13/3 05:26 13/3 11:05 5h 39min 10 / 8
13 Jotka 7h 55min 13/3 19:00 13/3 19:03 3min 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 7/3 12:57 7/3 17:00 4h 03min 14 32 / 24
2 Jotka - Skoganvarre 7/3 17:00 7/3 21:30 4h 30min 14 24 / 17
3 Skoganvarre - Levajok 1 8/3 00:46 8/3 08:08 7h 22min 13 1 / 12
4 Levajok 1 - Tana 8/3 13:31 8/3 21:36 8h 05min 13 13 / 14
5 Tana - Neiden 1 9/3 13:36 9/3 20:32 6h 56min 13 30 / 30
6 Neiden 1 - Kirkenes 9/3 23:54 10/3 05:18 5h 24min 12 6 / 7
7 Kirkenes - Ellentjern 10/3 12:40 10/3 20:51 8h 11min 11 14 / 16
8 Ellentjern - Neiden 11/3 02:07 11/3 08:33 6h 26min 11 17 / 16
9 Neiden - Varangerbotn 11/3 12:55 11/3 19:56 7h 01min 10 12 / 11
10 Varangerbotn - Sirbma 12/3 01:56 12/3 08:42 6h 46min 10 13 / 14
11 Sirbma - Levajok 12/3 08:47 12/3 15:57 7h 10min 10 10 / 7
12 Levajok - Karasjok 12/3 21:26 13/3 05:26 8h 00min 10 5 / 6
13 Karasjok - Jotka 13/3 11:05 13/3 19:00 7h 55min 8 7 / 8
14 Jotka - Alta 13/3 19:03 13/3 23:38 4h 35min 8 8 / 8