Reload
FL1000 2015
Starttidspunkt: lørdag 7. mars 12:00
Siste oppdatering: 15. mars 2015
20. januar 22:04
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
136. Wolfgang Simon-Nilsen Balsfjord

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 17min 7/3 17:08 7/3 17:08 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 46min 7/3 21:54 8/3 03:21 5h 27min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 44min 8/3 10:05 8/3 16:39 6h 34min 14 / 14
4 Tana 8h 16min 9/3 00:55 9/3 16:55 16h 00min 14 / 13
5 Neiden 1 7h 28min 10/3 00:23 10/3 07:33 7h 10min 13 / 12
6 Kirkenes 6h 22min 10/3 13:55 11/3 00:57 11h 02min 12 / 12
7 Ellentjern 10h 14min 11/3 11:11 11/3 16:34 5h 23min 12 / 11
8 Neiden 6h 56min 11/3 23:30 12/3 07:21 7h 51min 11 / 11
9 Varangerbotn 6h 45min 12/3 14:06 12/3 20:45 6h 39min 11 / 10
10 Sirbma 7h 33min 13/3 04:18 13/3 10:21 6h 03min 10 / 10
11 Levajok 6h 54min 13/3 17:15 13/3 22:59 5h 44min 10 / 10

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 7/3 12:51 7/3 17:08 4h 17min 14 26 / 33
2 Jotka - Skoganvarre 7/3 17:08 7/3 21:54 4h 46min 14 33 / 29
3 Skoganvarre - Levajok 1 8/3 03:21 8/3 10:05 6h 44min 14 39 / 39
4 Levajok 1 - Tana 8/3 16:39 9/3 00:55 8h 16min 14 40 / 36
5 Tana - Neiden 1 9/3 16:55 10/3 00:23 7h 28min 13 40 / 42
6 Neiden 1 - Kirkenes 10/3 07:33 10/3 13:55 6h 22min 12 39 / 39
7 Kirkenes - Ellentjern 11/3 00:57 11/3 11:11 10h 14min 12 40 / 39
8 Ellentjern - Neiden 11/3 16:34 11/3 23:30 6h 56min 11 36 / 36
9 Neiden - Varangerbotn 12/3 07:21 12/3 14:06 6h 45min 11 36 / 36
10 Varangerbotn - Sirbma 12/3 20:45 13/3 04:18 7h 33min 10 35 / 33
11 Sirbma - Levajok 13/3 10:21 13/3 17:15 6h 54min 10 33 / 31
12 Levajok - Karasjok 13/3 22:59 14/3 07:54 8h 55min 10 31 / 30