Reload
FL1000 2015
Starttidspunkt: lørdag 7. mars 12:00
Siste oppdatering: 15. mars 2015
20. januar 02:33
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
151. Dag Broch Tana

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 21min 7/3 17:27 7/3 20:27 3h 00min 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 25min 8/3 00:52 8/3 05:51 4h 59min 14 / 14
3 Levajok 1 7h 23min 8/3 13:14 8/3 18:01 4h 47min 14 / 12
4 Tana 10h 46min 9/3 04:47 9/3 10:07 5h 20min 12 / 12
5 Neiden 1 8h 53min 9/3 19:00 10/3 11:08 16h 08min 12 / 10
6 Kirkenes 6h 42min 10/3 17:50 11/3 02:19 8h 29min 10 / 9
7 Ellentjern 12h 11min 11/3 14:30 11/3 21:38 7h 08min 9 / 6
8 Neiden 6h 26min 12/3 04:04 12/3 09:48 5h 44min 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 7/3 13:06 7/3 17:27 4h 21min 14 41 / 43
2 Jotka - Skoganvarre 7/3 20:27 8/3 00:52 4h 25min 14 47 / 47
3 Skoganvarre - Levajok 1 8/3 05:51 8/3 13:14 7h 23min 14 47 / 46
4 Levajok 1 - Tana 8/3 18:01 9/3 04:47 10h 46min 12 45 / 44
5 Tana - Neiden 1 9/3 10:07 9/3 19:00 8h 53min 12 28 / 28
6 Neiden 1 - Kirkenes 10/3 11:08 10/3 17:50 6h 42min 10 43 / 44
7 Kirkenes - Ellentjern 11/3 02:19 11/3 14:30 12h 11min 9 42 / 41
8 Ellentjern - Neiden 11/3 21:38 12/3 04:04 6h 26min 6 38 / 38
9 Neiden - Varangerbotn 12/3 09:48 12/3 17:04 7h 16min 6 37 / 37