Reload
FL1000 2015
Starttidspunkt: lørdag 7. mars 12:00
Siste oppdatering: 15. mars 2015
18. januar 20:36
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
141. Bernhard Schuchert Sassenberg Sluttplassering: 18

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 09min 7/3 17:05 7/3 17:05 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 34min 7/3 21:39 8/3 01:48 4h 09min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 57min 8/3 08:45 8/3 14:47 6h 02min 14 / 13
4 Tana 7h 52min 8/3 22:39 9/3 14:41 16h 02min 13 / 13
5 Neiden 1 7h 04min 9/3 21:45 10/3 04:02 6h 17min 13 / 13
6 Kirkenes 5h 18min 10/3 09:20 10/3 15:54 6h 34min 13 / 10
7 Ellentjern 7h 37min 10/3 23:31 11/3 04:15 4h 44min 10 / 10
8 Neiden 6h 17min 11/3 10:32 11/3 17:03 6h 31min 10 / 9
9 Varangerbotn 6h 53min 11/3 23:56 12/3 07:24 7h 28min 9 / 9
10 Sirbma 6h 31min 12/3 13:55 13/3 03:52 13h 57min 9 / 8
11 Levajok 6h 05min 13/3 09:57 13/3 15:00 5h 03min 8 / 8
12 Karasjok 6h 32min 13/3 21:32 14/3 02:30 4h 58min 8 / 7
13 Jotka 7h 27min 14/3 09:57 14/3 09:58 1min 7 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 7/3 12:56 7/3 17:05 4h 09min 14 31 / 29
2 Jotka - Skoganvarre 7/3 17:05 7/3 21:39 4h 34min 14 29 / 23
3 Skoganvarre - Levajok 1 8/3 01:48 8/3 08:45 6h 57min 14 27 / 26
4 Levajok 1 - Tana 8/3 14:47 8/3 22:39 7h 52min 13 26 / 22
5 Tana - Neiden 1 9/3 14:41 9/3 21:45 7h 04min 13 33 / 33
6 Neiden 1 - Kirkenes 10/3 04:02 10/3 09:20 5h 18min 13 28 / 26
7 Kirkenes - Ellentjern 10/3 15:54 10/3 23:31 7h 37min 10 26 / 21
8 Ellentjern - Neiden 11/3 04:15 11/3 10:32 6h 17min 10 21 / 20
9 Neiden - Varangerbotn 11/3 17:03 11/3 23:56 6h 53min 9 22 / 22
10 Varangerbotn - Sirbma 12/3 07:24 12/3 13:55 6h 31min 9 23 / 21
11 Sirbma - Levajok 13/3 03:52 13/3 09:57 6h 05min 8 25 / 25
12 Levajok - Karasjok 13/3 15:00 13/3 21:32 6h 32min 8 21 / 20
13 Karasjok - Jotka 14/3 02:30 14/3 09:57 7h 27min 7 19 / 19
14 Jotka - Alta 14/3 09:58 14/3 14:01 4h 03min 7 19 / 18