Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
19. februar 06:28
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
96. Jean Philippe Pontier Saint amans soult Sluttplassering: 20

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 56min 9/3 16:25 9/3 16:25 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 36min 9/3 21:01 10/3 01:56 4h 55min 14 / 14
3 Levajok 1 6h 09min 10/3 08:05 10/3 14:02 5h 57min 14 / 14
4 Tana 8h 53min 10/3 22:55 11/3 05:28 6h 33min 14 / 14
5 Neiden 1 6h 54min 11/3 12:22 12/3 05:02 16h 40min 14 / 14
6 Kirkenes 5h 10min 12/3 10:12 12/3 16:38 6h 26min 14 / 12
7 Neiden 2 9h 53min 13/3 02:31 13/3 07:10 4h 39min 12 / 10
8 Varangerbotn 6h 49min 13/3 13:59 13/3 21:46 7h 47min 10 / 9
9 Sirbma 6h 58min 14/3 04:44 14/3 10:56 6h 12min 9 / 9
10 Levajok 2 7h 41min 14/3 18:37 15/3 05:22 10h 45min 9 / 9
11 Karasjok 6h 46min 15/3 12:08 15/3 20:08 8h 00min 9 / 9
12 Jotka 7h 26min 16/3 03:34 16/3 03:34 0 9 / 9

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 9/3 12:29 9/3 16:25 3h 56min 14 16 / 11
2 Jotka - Skoganvarre 9/3 16:25 9/3 21:01 4h 36min 14 11 / 21
3 Skoganvarre - Levajok 1 10/3 01:56 10/3 08:05 6h 09min 14 40 / 33
4 Levajok 1 - Tana 10/3 14:02 10/3 22:55 8h 53min 14 34 / 33
5 Tana - Neiden 1 11/3 05:28 11/3 12:22 6h 54min 14 30 / 27
6 Neiden 1 - Kirkenes 12/3 05:02 12/3 10:12 5h 10min 14 32 / 29
7 Kirkenes - Neiden 2 12/3 16:38 13/3 02:31 9h 53min 12 37 / 35
8 Neiden 2 - Varangerbotn 13/3 07:10 13/3 13:59 6h 49min 10 21 / 20
9 Varangerbotn - Sirbma 13/3 21:46 14/3 04:44 6h 58min 9 24 / 23
10 Sirbma - Levajok 2 14/3 10:56 14/3 18:37 7h 41min 9 22 / 23
11 Levajok 2 - Karasjok 15/3 05:22 15/3 12:08 6h 46min 9 22 / 20
12 Karasjok - Jotka 15/3 20:08 16/3 03:34 7h 26min 9 20 / 20
13 Jotka - Alta 16/3 03:34 16/3 07:39 4h 05min 9 20 / 20