Reload
FL500 2011
Starttidspunkt: lørdag 12. mars 11:00
Siste oppdatering: 15. mars 2011
21. februar 17:54
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
17. Ben Voigt Langfjordbotn Sluttplassering: 10

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 08min 12/3 14:24 12/3 14:24 0 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 18min 12/3 18:42 12/3 22:10 3h 28min 8 / 8
3 Levajok 6h 06min 13/3 04:16 13/3 10:31 6h 15min 8 / 8
4 Karasjok 6h 17min 13/3 16:48 13/3 22:01 5h 13min 8 / 8
5 Jergul 4h 34min 14/3 02:35 14/3 08:35 6h 00min 8 / 8
6 Jotka 5h 47min 14/3 14:22 14/3 14:22 0 8 / 7

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 12/3 11:16 12/3 14:24 3h 08min 8 17 / 17
2 Jotka - Skoganvarre 12/3 14:24 12/3 18:42 4h 18min 8 11 / 13
3 Skoganvarre - Levajok 12/3 22:10 13/3 04:16 6h 06min 8 9 / 10
4 Levajok - Karasjok 13/3 10:31 13/3 16:48 6h 17min 8 12 / 10
5 Karasjok - Jergul 13/3 22:01 14/3 02:35 4h 34min 8 22 / 14
6 Jergul - Jotka 14/3 08:35 14/3 14:22 5h 47min 8 12 / 10
7 Jotka - Alta 14/3 14:22 14/3 18:19 3h 57min 7 10 / 10