Reload
FL500 2010
Starttidspunkt: lørdag 13. mars 12:00
Siste oppdatering: 20. mars 2010
21. februar 18:04
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
49. Roger Fossøy Longyearbyen

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 02min 13/3 14:58 13/3 14:58 0 8 / 8
2 Skoganvarre 4h 10min 13/3 19:08 13/3 22:35 3h 27min 8 / 8
3 Levajok 6h 01min 14/3 04:36 14/3 10:34 5h 58min 8 / 8

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 13/3 11:56 13/3 14:58 3h 02min 8 48 / 37
2 Jotka - Skoganvarre 13/3 14:58 13/3 19:08 4h 10min 8 25 / 9
3 Skoganvarre - Levajok 13/3 22:35 14/3 04:36 6h 01min 8 11 / 6
4 Levajok - Karasjok 14/3 10:34 14/3 16:43 6h 09min 8 5 / 6