Reload
FL500 2010
Starttidspunkt: lørdag 13. mars 12:00
Siste oppdatering: 20. mars 2010
20. januar 14:19
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
7. Kjell Løken Nordreisa Sluttplassering: 42

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 3h 36min 13/3 14:50 13/3 14:50 0 8 / 8
2 Skoganvarre 5h 01min 13/3 19:51 14/3 02:20 6h 29min 8 / 8
3 Levajok 8h 00min 14/3 10:20 14/3 19:27 9h 07min 8 / 6
4 Karasjok 6h 51min 15/3 02:18 15/3 09:43 7h 25min 6 / 6
5 Jergul 5h 53min 15/3 15:36 16/3 06:00 14h 24min 6 / 6
6 Jotka 6h 46min 16/3 12:46 16/3 12:46 0 6 / 6

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 13/3 11:14 13/3 14:50 3h 36min 8 7 / 23
2 Jotka - Skoganvarre 13/3 14:50 13/3 19:51 5h 01min 8 12 / 36
3 Skoganvarre - Levajok 14/3 02:20 14/3 10:20 8h 00min 8 57 / 58
4 Levajok - Karasjok 14/3 19:27 15/3 02:18 6h 51min 6 56 / 51
5 Karasjok - Jergul 15/3 09:43 15/3 15:36 5h 53min 6 46 / 42
6 Jergul - Jotka 16/3 06:00 16/3 12:46 6h 46min 6 45 / 44
7 Jotka - Alta 16/3 12:46 16/3 17:35 4h 49min 6 44 / 42