Reload
FL1000 2010
Starttidspunkt: lørdag 13. mars 12:00
Siste oppdatering: 27. mars 2010
21. februar 17:52
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste
121. Daniele Rao Villabassa

Sjekkpunkt passeringer

ENr Navn Tid brukt Tid inn Tid ut Stopp tid Hunder
inn/ut
1 Jotka 4h 17min 13/3 17:12 13/3 17:12 0 14 / 14
2 Skoganvarre 4h 26min 13/3 21:38 14/3 01:15 3h 37min 14 / 13
3 Levajok 7h 25min 14/3 08:40 14/3 15:05 6h 25min 13 / 12
4 Tana 10h 44min 15/3 01:49 15/3 18:10 16h 21min 12 / 12
5 Neiden 7h 04min 16/3 01:14 16/3 09:24 8h 10min 12 / 12
6 Kirkenes 16h 26min 17/3 01:50 17/3 11:12 9h 22min 12 / 11
7 Neiden 6h 42min 17/3 17:54 18/3 02:30 8h 36min 11 / 11

Etappe statistikk

ENr Fra - Til Start tid Slutt tid Tid brukt Hunder Plassering
ut/inn
1 Alta - Jotka 13/3 12:55 13/3 17:12 4h 17min 14 40 / 38
2 Jotka - Skoganvarre 13/3 17:12 13/3 21:38 4h 26min 14 34 / 32
3 Skoganvarre - Levajok 14/3 01:15 14/3 08:40 7h 25min 13 29 / 35
4 Levajok - Tana 14/3 15:05 15/3 01:49 10h 44min 12 32 / 27
5 Tana - Neiden 15/3 18:10 16/3 01:14 7h 04min 12 37 / 37
6 Neiden - Kirkenes 16/3 09:24 17/3 01:50 16h 26min 12 31 / 34
7 Kirkenes - Neiden 17/3 11:12 17/3 17:54 6h 42min 11 35 / 34
8 Neiden - Varangerbotn 18/3 02:30 18/3 19:17 16h 47min 11 31 / 32