Reload
FL500 1995
Starttidspunkt: lørdag 4. mars 00:00
Siste oppdatering: 22. mars 1995
17. januar 07:51
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 8:   Jotka

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 21 Eirik Nilsen 7/3 04:56 7/3 15:36 10h 40min 9,4 8
2 14 Thor-Atle Svortevik 7/3 06:56 7/3 17:10 10h 14min 9,8 6
3 31 Geir Karlsen 7/3 09:11 7/3 18:25 9h 14min 10,8 6
4 26 Reijo Jääskeläinen 7/3 07:27 7/3 20:12 12h 45min 7,8 6
5 40 Horst Maas 8/3 01:15 8/3 17:33 16h 18min 6,1 8
6 22 Ole-Gunnar Eriksen 7/3 13:30 8/3 18:18 1d 04h 48min 3,5 6
7 4 Aanu Jaakonsaari 9/3 04:10 9/3 13:53 9h 43min 10,3 8
8 16 Abner Hykkerud 9/3 03:35 9/3 14:16 10h 41min 9,4 7
9 13 John Øivind Selmer 9/3 03:25 9/3 14:18 10h 53min 9,2 7
10 10 Frank Torleif Mathisen 9/3 17:40 10/3 05:00 11h 20min 8,8 8
10 2 Dag Øyvind Askheim 9/3 17:25 10/3 05:00 11h 35min 8,6 7
12 6 Stein Rones 9/3 17:26 10/3 05:05 11h 39min 8,6 7
13 27 Ørjan Wårheim 9/3 19:23 10/3 08:53 13h 30min 7,4 7
14 30 Tove Sørensen 10/3 00:01 10/3 14:05 14h 04min 7,1 7
14 29 Sigurd Klemetsen Beldo 9/3 18:29 10/3 14:05 19h 36min 5,1 8
14 19 John Hammer 10/3 00:01 10/3 14:05 14h 04min 7,1 8
14 18 Gerhard Oeffer 9/3 19:21 10/3 14:05 18h 44min 5,3 8
14 9 Mona Johnson 9/3 18:29 10/3 14:05 19h 36min 5,1 8
14 1 Karl Petter Beldo 9/3 18:29 10/3 14:05 19h 36min 5,1 7
20 7 Alfons Mueller 9/3 19:21 10/3 14:45 19h 24min 5,2 6
21 17 Ralph Zielinski 10/3 03:00 10/3 18:40 15h 40min 6,4 5
22 25 Dan Rune Larsen 10/3 04:20 11/3 00:15 19h 55min 5,0 6

Sjekkpunkt

1 Sorrisniva 16 km
2 Jotka 37 km
3 Skaidi 110 km
4 Stabbursnes 73 km
5 Skoganvarre 67 km
6 Levajok 88 km
7 Karasjok 85 km
8 Jotka 100 km
9 Strand Camping 44 km