Reload
FL500 1995
Starttidspunkt: lørdag 4. mars 00:00
Siste oppdatering: 22. mars 1995
22. januar 07:06
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 6:   Levajok

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 31 Geir Karlsen 6/3 05:51 6/3 14:32 8h 41min 10,1 8
2 14 Thor-Atle Svortevik 6/3 06:45 6/3 16:24 9h 39min 9,1 8
3 26 Reijo Jääskeläinen 6/3 07:30 6/3 16:34 9h 04min 9,7 8
4 21 Eirik Nilsen 6/3 06:13 6/3 16:36 10h 23min 8,5 8
5 22 Ole-Gunnar Eriksen 6/3 07:40 6/3 19:00 11h 20min 7,8 7
6 40 Horst Maas 6/3 08:54 6/3 20:40 11h 46min 7,5 8
7 4 Aanu Jaakonsaari 6/3 14:56 7/3 16:15 1d 01h 19min 3,5 8
8 13 John Øivind Selmer 6/3 12:07 7/3 16:16 1d 04h 09min 3,1 8
9 16 Abner Hykkerud 6/3 17:54 7/3 16:30 22h 36min 3,9 7
10 28 Bjørnar Leistad 6/3 17:15 7/3 16:31 23h 16min 3,8 5
11 18 Gerhard Oeffer 7/3 08:46 8/3 15:12 1d 06h 26min 2,9 8
12 1 Karl Petter Beldo 7/3 08:00 8/3 15:15 1d 07h 15min 2,8 8
12 29 Sigurd Klemetsen Beldo 7/3 08:10 8/3 15:15 1d 07h 05min 2,8 8
12 27 Ørjan Wårheim 7/3 07:22 8/3 15:15 1d 07h 53min 2,8 8
12 9 Mona Johnson 7/3 08:10 8/3 15:15 1d 07h 05min 2,8 8
16 10 Frank Torleif Mathisen 8/3 05:21 8/3 15:42 10h 21min 8,5 8
17 7 Alfons Mueller 7/3 08:46 8/3 15:50 1d 07h 04min 2,8 8
18 6 Stein Rones 8/3 05:30 8/3 16:38 11h 08min 7,9 8
19 25 Dan Rune Larsen 7/3 08:28 8/3 16:50 1d 08h 22min 2,7 8
20 19 John Hammer 8/3 05:21 8/3 17:15 11h 54min 7,4 8
20 30 Tove Sørensen 8/3 05:21 8/3 17:15 11h 54min 7,4 8
20 2 Dag Øyvind Askheim 7/3 08:53 8/3 17:15 1d 08h 22min 2,7 7
23 17 Ralph Zielinski 7/3 14:26 8/3 17:50 1d 03h 24min 3,2 6

Sjekkpunkt

1 Sorrisniva 16 km
2 Jotka 37 km
3 Skaidi 110 km
4 Stabbursnes 73 km
5 Skoganvarre 67 km
6 Levajok 88 km
7 Karasjok 85 km
8 Jotka 100 km
9 Strand Camping 44 km