Reload
FL500 1995
Starttidspunkt: lørdag 4. mars 00:00
Siste oppdatering: 22. mars 1995
18. januar 20:26
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 5:   Skoganvarre

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 21 Eirik Nilsen 5/3 14:20 5/3 17:13 2h 53min 23,2 8
2 31 Geir Karlsen 5/3 15:15 5/3 17:49 2h 34min 26,1 8
3 14 Thor-Atle Svortevik 5/3 15:55 5/3 18:45 2h 50min 23,6 8
4 22 Ole-Gunnar Eriksen 5/3 16:06 5/3 19:15 3h 09min 21,3 8
5 26 Reijo Jääskeläinen 5/3 16:58 5/3 19:30 2h 32min 26,4 8
6 4 Aanu Jaakonsaari 5/3 22:56 6/3 01:40 2h 44min 24,5 8
7 6 Stein Rones 6/3 02:22 6/3 05:05 2h 43min 24,7 8
8 40 Horst Maas 6/3 03:08 6/3 05:30 2h 22min 28,3 8
9 1 Karl Petter Beldo 6/3 02:47 6/3 05:43 2h 56min 22,8 8
9 16 Abner Hykkerud 6/3 02:44 6/3 05:43 2h 59min 22,5 8
11 13 John Øivind Selmer 6/3 05:02 6/3 07:43 2h 41min 25,0 8
12 27 Ørjan Wårheim 6/3 04:12 6/3 07:56 3h 44min 17,9 8
13 28 Bjørnar Leistad 6/3 07:49 6/3 10:37 2h 48min 23,9 8
14 10 Frank Torleif Mathisen 6/3 09:10 6/3 11:55 2h 45min 24,4 8
15 9 Mona Johnson 6/3 15:26 6/3 18:25 2h 59min 22,5 8
15 29 Sigurd Klemetsen Beldo 6/3 15:15 6/3 18:25 3h 10min 21,2 8
17 25 Dan Rune Larsen 6/3 15:15 6/3 18:46 3h 31min 19,1 8
17 2 Dag Øyvind Askheim 6/3 15:14 6/3 18:46 3h 32min 19,0 8
19 18 Gerhard Oeffer 7/3 03:00 7/3 06:10 3h 10min 21,2 8
20 7 Alfons Mueller 7/3 03:00 7/3 07:33 4h 33min 14,7 8
21 17 Ralph Zielinski 7/3 08:00 7/3 11:26 3h 26min 19,5 8
22 19 John Hammer 7/3 08:00 7/3 13:10 5h 10min 13,0 8
23 30 Tove Sørensen 7/3 08:00 7/3 13:11 5h 11min 12,9 8
24 23 Uno Ørnryd 7/3 10:45 7/3 17:15 6h 30min 10,3 8

Sjekkpunkt

1 Sorrisniva 16 km
2 Jotka 37 km
3 Skaidi 110 km
4 Stabbursnes 73 km
5 Skoganvarre 67 km
6 Levajok 88 km
7 Karasjok 85 km
8 Jotka 100 km
9 Strand Camping 44 km