Reload
FL500 1995
Starttidspunkt: lørdag 4. mars 00:00
Siste oppdatering: 22. mars 1995
16. januar 10:53
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 4:   Stabbursnes

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 21 Eirik Nilsen 5/3 04:50 5/3 11:20 6h 30min 11,2 8
2 31 Geir Karlsen 5/3 06:30 5/3 12:15 5h 45min 12,7 8
3 14 Thor-Atle Svortevik 5/3 07:00 5/3 12:55 5h 55min 12,3 8
4 22 Ole-Gunnar Eriksen 5/3 06:15 5/3 13:06 6h 51min 10,7 8
5 26 Reijo Jääskeläinen 5/3 07:38 5/3 13:57 6h 19min 11,6 8
6 28 Bjørnar Leistad 5/3 08:37 5/3 16:49 8h 12min 8,9 8
7 6 Stein Rones 5/3 06:45 5/3 18:05 11h 20min 6,4 8
8 10 Frank Torleif Mathisen 5/3 07:03 5/3 18:07 11h 04min 6,6 8
8 1 Karl Petter Beldo 5/3 07:04 5/3 18:07 11h 03min 6,6 8
10 16 Abner Hykkerud 5/3 07:05 5/3 18:16 11h 11min 6,5 8
11 4 Aanu Jaakonsaari 5/3 12:07 5/3 18:55 6h 48min 10,7 8
12 13 John Øivind Selmer 5/3 11:15 5/3 19:04 7h 49min 9,3 8
13 27 Ørjan Wårheim 5/3 09:48 5/3 20:25 10h 37min 6,9 8
14 40 Horst Maas 5/3 12:59 5/3 20:45 7h 46min 9,4 8
15 29 Sigurd Klemetsen Beldo 5/3 07:56 6/3 09:33 1d 01h 37min 2,8 8
16 25 Dan Rune Larsen 5/3 14:37 6/3 12:10 21h 33min 3,4 8
17 2 Dag Øyvind Askheim 5/3 13:00 6/3 12:14 23h 14min 3,1 8
18 9 Mona Johnson 5/3 15:07 6/3 12:26 21h 19min 3,4 8
19 7 Alfons Mueller 6/3 05:15 6/3 19:00 13h 45min 5,3 8
20 19 John Hammer 6/3 05:46 6/3 19:03 13h 17min 5,5 8
21 30 Tove Sørensen 6/3 05:50 6/3 19:04 13h 14min 5,5 8
22 18 Gerhard Oeffer 6/3 05:28 6/3 19:06 13h 38min 5,4 8
23 17 Ralph Zielinski 5/3 23:06 6/3 19:17 20h 11min 3,6 8
24 23 Uno Ørnryd 6/3 05:58 7/3 07:45 1d 01h 47min 2,8 8

Sjekkpunkt

1 Sorrisniva 16 km
2 Jotka 37 km
3 Skaidi 110 km
4 Stabbursnes 73 km
5 Skoganvarre 67 km
6 Levajok 88 km
7 Karasjok 85 km
8 Jotka 100 km
9 Strand Camping 44 km