Reload
FL500 1995
Starttidspunkt: lørdag 4. mars 00:00
Siste oppdatering: 22. mars 1995
21. januar 05:34
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 3:   Skaidi

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 21 Eirik Nilsen 4/3 18:01 5/3 02:52 8h 51min 12,4 8
2 26 Reijo Jääskeläinen 4/3 17:40 5/3 02:54 9h 14min 11,9 8
3 22 Ole-Gunnar Eriksen 4/3 18:32 5/3 03:12 8h 40min 12,7 8
4 31 Geir Karlsen 4/3 18:22 5/3 03:25 9h 03min 12,2 8
5 4 Aanu Jaakonsaari 4/3 18:20 5/3 03:30 9h 10min 12,0 8
6 6 Stein Rones 4/3 18:10 5/3 03:35 9h 25min 11,7 8
7 1 Karl Petter Beldo 4/3 18:20 5/3 03:47 9h 27min 11,6 8
8 14 Thor-Atle Svortevik 4/3 18:07 5/3 03:56 9h 49min 11,2 8
9 16 Abner Hykkerud 4/3 18:30 5/3 04:02 9h 32min 11,5 8
10 10 Frank Torleif Mathisen 4/3 18:21 5/3 04:11 9h 50min 11,2 8
11 28 Bjørnar Leistad 4/3 18:15 5/3 04:17 10h 02min 11,0 8
11 29 Sigurd Klemetsen Beldo 4/3 18:20 5/3 04:17 9h 57min 11,1 8
13 13 John Øivind Selmer 4/3 18:32 5/3 05:05 10h 33min 10,4 8
14 25 Dan Rune Larsen 4/3 18:45 5/3 06:04 11h 19min 9,7 8
15 27 Ørjan Wårheim 4/3 19:00 5/3 06:08 11h 08min 9,9 8
16 40 Horst Maas 4/3 18:40 5/3 06:50 12h 10min 9,0 8
17 2 Dag Øyvind Askheim 4/3 18:43 5/3 07:40 12h 57min 8,5 8
17 9 Mona Johnson 4/3 21:10 5/3 07:40 10h 30min 10,5 8
19 18 Gerhard Oeffer 4/3 18:40 5/3 09:25 14h 45min 7,5 8
20 17 Ralph Zielinski 4/3 21:10 5/3 09:53 12h 43min 8,7 8
21 15 Jan Navjord 4/3 21:00 5/3 13:30 16h 30min 6,7 8
21 30 Tove Sørensen 4/3 21:10 5/3 13:30 16h 20min 6,7 8
23 7 Alfons Mueller 4/3 21:10 5/3 13:40 16h 30min 6,7 8
23 19 John Hammer 4/3 21:00 5/3 13:40 16h 40min 6,6 8
25 20 Tor Skavhaug 4/3 21:00 5/3 14:50 17h 50min 6,2 8
26 23 Uno Ørnryd 4/3 19:30 5/3 15:00 19h 30min 5,6 8

Sjekkpunkt

1 Sorrisniva 16 km
2 Jotka 37 km
3 Skaidi 110 km
4 Stabbursnes 73 km
5 Skoganvarre 67 km
6 Levajok 88 km
7 Karasjok 85 km
8 Jotka 100 km
9 Strand Camping 44 km