Reload
FL1000 2016
Starttidspunkt: lørdag 5. mars 12:00
Siste oppdatering: 13. mars 2016
19. januar 14:22
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 2:   Skoganvarre

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 2 Mikael Jutila 5/3 14:18 5/3 19:05 4h 47min 12,1 14
2 12 Christian Høy Knudsen 5/3 14:40 5/3 19:28 4h 48min 12,1 14
3 6 Birgitte Næss 5/3 14:36 5/3 19:32 4h 56min 11,8 14
4 7 Tove Sørensen 5/3 14:54 5/3 19:33 4h 39min 12,5 14
5 13 Petter Karlsson 5/3 14:38 5/3 19:40 5h 02min 11,5 14
6 37 Kenneth Nilsen 5/3 15:01 5/3 19:45 4h 44min 12,3 14
7 40 Stefan Falter 5/3 15:16 5/3 19:47 4h 31min 12,8 14
7 28 Ronny Frydenlund 5/3 15:15 5/3 19:47 4h 32min 12,8 14
7 5 Roar Kvilvang 5/3 14:40 5/3 19:47 5h 07min 11,3 14
10 17 Torkil Hansen 5/3 15:03 5/3 19:48 4h 45min 12,2 14
11 15 Ole Wingren 5/3 14:53 5/3 19:58 5h 05min 11,4 13
12 26 Marit Beate Kasin 5/3 15:05 5/3 20:03 4h 58min 11,7 14
13 35 Jo Jøldal 5/3 15:10 5/3 20:08 4h 58min 11,7 14
14 4 Maria Sparboe 5/3 15:32 5/3 20:16 4h 44min 12,3 14
15 20 Lasse Austgarden 5/3 15:10 5/3 20:20 5h 10min 11,2 14
16 27 Espen Sønvisen Bech 5/3 15:11 5/3 20:27 5h 16min 11,0 14
17 30 Bernhard Schuchert 5/3 15:15 5/3 20:28 5h 13min 11,1 14
18 29 Stein Håvard Fjestad 5/3 15:11 5/3 20:31 5h 20min 10,9 14
19 19 Petter Jahnsen 5/3 15:42 5/3 20:32 4h 50min 12,0 14
20 25 Bernt Walseth 5/3 14:56 5/3 20:34 5h 38min 10,3 14
21 18 Yngve Fagerli 5/3 15:05 5/3 20:45 5h 40min 10,2 14
22 31 Ola Brennodden Sunde 5/3 15:52 5/3 20:48 4h 56min 11,8 14
22 16 Arnt Ola Skjerve 5/3 16:15 5/3 20:48 4h 33min 12,7 14
24 41 Bjørnar Andersen 5/3 15:56 5/3 20:49 4h 53min 11,9 14
25 10 Leif Herleiksplass 5/3 15:57 5/3 20:50 4h 53min 11,9 14
25 42 Sebastian Plur Nilssen 5/3 15:35 5/3 20:50 5h 15min 11,0 14
27 24 Krister Höök 5/3 15:10 5/3 20:53 5h 43min 10,1 14
28 8 Didrik Lindeberg Sand 5/3 16:11 5/3 20:59 4h 48min 12,1 14
29 9 Philip Ross 5/3 15:06 5/3 21:04 5h 58min 9,7 14
30 36 Arne Karlstrøm 5/3 16:26 5/3 21:07 4h 41min 12,4 14
30 22 Mel Andrews 5/3 15:13 5/3 21:07 5h 54min 9,8 14
32 21 Dag Broch 5/3 15:46 5/3 21:09 5h 23min 10,8 14
33 3 Magnus Gorter Voie 5/3 16:26 5/3 21:17 4h 51min 12,0 14
34 14 Jon Sigmundstad 5/3 16:34 5/3 21:18 4h 44min 12,3 14
35 23 Jon Børge Stina 5/3 16:37 5/3 21:22 4h 45min 12,2 14
36 39 Ben Voigt 5/3 16:38 5/3 21:23 4h 45min 12,2 14
37 32 Christel Finne 5/3 16:32 5/3 21:29 4h 57min 11,7 14
38 34 Heike Kontermann 5/3 16:54 5/3 21:37 4h 43min 12,3 14
39 33 Per Weddegjerde 5/3 16:49 5/3 21:39 4h 50min 12,0 14
40 11 Wolfgang Simon-Nilsen 5/3 16:21 5/3 21:58 5h 37min 10,3 14
41 38 Jan Vidar Dahle 5/3 18:00 5/3 22:46 4h 46min 12,2 14
41 1 Kari Thomassen 5/3 17:59 5/3 22:46 4h 47min 12,1 13

Sjekkpunkt

1 Jotka 50 km
2 Skoganvarre 58 km
3 Levajok 1 88 km
4 Tana 100 km
5 Neiden 1 84 km
6 Ellentjern 70 km
7 Kirkenes 88 km
8 Neiden 72 km
9 Varangerbotn 77 km
10 Sirbma 77 km
11 Levajok 66 km
12 Karasjok 85 km
13 Jotka 82 km
14 Alta 50 km