Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
16. januar 10:53
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 6:   Jotka

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 33 Milos Gonda 11/3 06:59 11/3 11:50 4h 51min 16,1 7
2 19 Ole Wingren 11/3 07:15 11/3 12:14 4h 59min 15,7 7
3 18 Katy Meier 11/3 07:24 11/3 12:19 4h 55min 15,9 7
3 36 Eline Lihagen 11/3 07:26 11/3 12:19 4h 53min 16,0 8
5 20 Roy-Åge Jensen Ugseth 11/3 08:01 11/3 13:30 5h 29min 14,2 8
6 35 Espen Sønvisen Bech 11/3 08:39 11/3 14:06 5h 27min 14,3 6
7 34 Eileen Strøm 11/3 08:35 11/3 14:14 5h 39min 13,8 7
8 51 Leif Wilhelmsen 11/3 08:13 11/3 14:31 6h 18min 12,4 5
9 43 Marcos Porcires 11/3 09:22 11/3 15:16 5h 54min 13,2 7
10 24 Tore J. Helistø 11/3 09:26 11/3 15:17 5h 51min 13,3 6
11 45 Svein Sødahl Kvam 11/3 09:25 11/3 15:20 5h 55min 13,2 8
12 27 Vidar Uglebakken 11/3 09:41 11/3 15:27 5h 46min 13,5 6
13 25 Sølvi Monsen 11/3 09:42 11/3 15:36 5h 54min 13,2 7
14 5 John Øivind Selmer 11/3 10:17 11/3 15:41 5h 24min 14,4 8
15 11 Ove Grytbak 11/3 10:05 11/3 15:54 5h 49min 13,4 8
16 48 Dag Broch 11/3 10:07 11/3 16:26 6h 19min 12,3 6
17 4 Alexander Johansson 11/3 10:44 11/3 16:40 5h 56min 13,1 8
18 29 Vidar Løkeng 11/3 10:31 11/3 16:44 6h 13min 12,5 6
19 40 Geir Wiik 11/3 11:04 11/3 16:59 5h 55min 13,2 6
20 42 Christian Høy Knudsen 11/3 11:07 11/3 17:06 5h 59min 13,0 7
21 61 Stefan Falter 11/3 10:20 11/3 17:07 6h 47min 11,5 5
22 22 Ronny Wingren 11/3 09:57 11/3 17:27 7h 30min 10,4 6
23 16 Stian Hasfjord 11/3 11:55 11/3 18:06 6h 11min 12,6 7
24 1 Egil Eliassen 11/3 12:17 11/3 18:45 6h 28min 12,1 7
25 32 Berit Seljestokken 11/3 13:24 11/3 19:05 5h 41min 13,7 7
26 3 Henrik Stang Aas 11/3 13:08 11/3 19:21 6h 13min 12,5 7
27 26 Stein Tage Domaas 11/3 13:12 11/3 19:25 6h 13min 12,5 7
28 52 Alf Stokke 11/3 13:13 11/3 19:29 6h 16min 12,4 6
29 46 Johanne Sundby 11/3 13:36 11/3 20:00 6h 24min 12,2 5
30 70 Michelle Kristin Pedersen 11/3 14:33 11/3 20:38 6h 05min 12,8 6
31 8 Ørnulf Jacobsen 11/3 14:23 11/3 21:33 7h 10min 10,9 8
31 59 Kent-Gjoran Svendsen 11/3 13:16 11/3 21:33 8h 17min 9,4 6
33 10 Yvonne Dåbakk 11/3 15:47 11/3 22:19 6h 32min 11,9 5
34 2 Mel Andrews 11/3 15:17 11/3 22:57 7h 40min 10,2 6
35 64 Raymond Johansen 11/3 15:50 11/3 23:58 8h 08min 9,6 6
36 30 Pasi Ollikainen 11/3 17:34 12/3 00:32 6h 58min 11,2 6
37 44 Francois Pagnoux 11/3 19:52 12/3 01:35 5h 43min 13,6 7
37 14 Cécile DUPE 11/3 19:52 12/3 01:35 5h 43min 13,6 7
39 69 Wolfram Schumacher 11/3 19:14 12/3 01:51 6h 37min 11,8 7
40 62 Børge Johansen 11/3 13:52 12/3 02:35 12h 43min 6,1 5
40 55 Gunhild Sem 11/3 15:51 12/3 02:35 10h 44min 7,3 5
42 13 Tom Hardy 11/3 20:14 12/3 03:13 6h 59min 11,2 7
43 66 Andreas Trongaard 11/3 23:02 12/3 05:45 6h 43min 11,6 5
44 49 Nora Själin 11/3 20:13 12/3 06:13 10h 00min 7,8 5
45 60 Beate Jähnig 11/3 23:30 12/3 07:28 7h 58min 9,8 8
46 65 Hugo Hansen 12/3 07:26 12/3 14:00 6h 34min 11,9 6
47 50 Kjetil Kristoffersen 12/3 17:05 13/3 04:15 11h 10min 7,0 6
48 21 Peter Kay-Kujawski 12/3 20:58 13/3 04:28 7h 30min 10,4 7

Sjekkpunkt

1 Jotka 50 km
2 Skoganvarre 58 km
3 Levajok 78 km
4 Karasjok 85 km
5 Jergul 67 km
6 Jotka 78 km
7 Alta 50 km