Reload
FL500 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 11:00
Siste oppdatering: 13. mars 2013
17. januar 21:04
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 2:   Skoganvarre

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 18 Katy Meier 9/3 14:12 9/3 18:35 4h 23min 13,2 8
2 20 Roy-Åge Jensen Ugseth 9/3 14:15 9/3 18:40 4h 25min 13,1 8
3 19 Ole Wingren 9/3 14:18 9/3 18:43 4h 25min 13,1 8
4 9 Elisabeth Edland 9/3 14:11 9/3 18:49 4h 38min 12,5 8
5 36 Eline Lihagen 9/3 14:27 9/3 18:52 4h 25min 13,1 8
6 33 Milos Gonda 9/3 14:19 9/3 18:55 4h 36min 12,6 8
7 51 Leif Wilhelmsen 9/3 14:36 9/3 19:01 4h 25min 13,1 8
8 5 John Øivind Selmer 9/3 14:13 9/3 19:05 4h 52min 11,9 8
9 25 Sølvi Monsen 9/3 14:27 9/3 19:06 4h 39min 12,5 8
10 11 Ove Grytbak 9/3 14:13 9/3 19:07 4h 54min 11,8 8
11 24 Tore J. Helistø 9/3 14:28 9/3 19:08 4h 40min 12,4 8
12 22 Ronny Wingren 9/3 14:25 9/3 19:09 4h 44min 12,3 8
13 1 Egil Eliassen 9/3 14:16 9/3 19:11 4h 55min 11,8 8
13 27 Vidar Uglebakken 9/3 14:27 9/3 19:11 4h 44min 12,3 8
15 4 Alexander Johansson 9/3 14:21 9/3 19:14 4h 53min 11,9 8
16 35 Espen Sønvisen Bech 9/3 14:55 9/3 19:19 4h 24min 13,2 8
17 29 Vidar Løkeng 9/3 14:43 9/3 19:22 4h 39min 12,5 8
18 47 Daniel Schwarz 9/3 14:46 9/3 19:25 4h 39min 12,5 8
19 48 Dag Broch 9/3 14:48 9/3 19:26 4h 38min 12,5 7
20 7 Camilla Høgberg Kristoffersen 9/3 14:01 9/3 19:28 5h 27min 10,6 8
21 34 Eileen Strøm 9/3 14:51 9/3 19:30 4h 39min 12,5 8
22 26 Stein Tage Domaas 9/3 14:32 9/3 19:31 4h 59min 11,6 8
23 28 Yngve Opgård 9/3 14:57 9/3 19:34 4h 37min 12,6 8
24 53 Tommy Larsen 9/3 14:53 9/3 19:35 4h 42min 12,3 8
25 71 Taisto Torneus 9/3 15:07 9/3 19:38 4h 31min 12,8 8
26 61 Stefan Falter 9/3 14:58 9/3 19:40 4h 42min 12,3 8
27 38 Ole Christian Uglebakken 9/3 14:54 9/3 19:42 4h 48min 12,1 8
28 42 Christian Høy Knudsen 9/3 14:59 9/3 19:51 4h 52min 11,9 8
28 6 Karoliina Ruippo 9/3 14:32 9/3 19:51 5h 19min 10,9 8
28 3 Henrik Stang Aas 9/3 15:01 9/3 19:51 4h 50min 12,0 8
28 43 Marcos Porcires 9/3 15:11 9/3 19:51 4h 40min 12,4 8
32 16 Stian Hasfjord 9/3 14:48 9/3 19:52 5h 04min 11,4 8
32 45 Svein Sødahl Kvam 9/3 15:08 9/3 19:52 4h 44min 12,3 8
34 13 Tom Hardy 9/3 14:47 9/3 19:55 5h 08min 11,3 8
35 40 Geir Wiik 9/3 14:52 9/3 19:57 5h 05min 11,4 8
36 39 Nieske Wierda 9/3 14:57 9/3 20:00 5h 03min 11,5 8
37 17 Jukka Honkapirtti 9/3 14:39 9/3 20:02 5h 23min 10,8 8
38 10 Yvonne Dåbakk 9/3 14:46 9/3 20:05 5h 19min 10,9 8
39 2 Mel Andrews 9/3 14:31 9/3 20:06 5h 35min 10,4 8
39 56 Wyss Marco 9/3 15:09 9/3 20:06 4h 57min 11,7 8
41 68 Heike Kontermann 9/3 15:18 9/3 20:07 4h 49min 12,0 8
41 23 Tomas Nyheim Lambela 9/3 14:50 9/3 20:07 5h 17min 11,0 8
43 57 Pål Karlsen Haugsnes 9/3 15:05 9/3 20:08 5h 03min 11,5 8
44 30 Pasi Ollikainen 9/3 14:49 9/3 20:10 5h 21min 10,8 8
45 52 Alf Stokke 9/3 15:04 9/3 20:13 5h 09min 11,3 8
46 15 Åsmund Snortheim 9/3 15:00 9/3 20:17 5h 17min 11,0 7
47 14 Cécile DUPE 9/3 14:53 9/3 20:18 5h 25min 10,7 8
47 44 Francois Pagnoux 9/3 14:53 9/3 20:18 5h 25min 10,7 8
47 37 Jaco Alex Ulmann 9/3 14:44 9/3 20:18 5h 34min 10,4 8
50 67 Aslak Prestbakmo 9/3 15:34 9/3 20:20 4h 46min 12,2 8
51 46 Johanne Sundby 9/3 15:06 9/3 20:21 5h 15min 11,0 8
52 32 Berit Seljestokken 9/3 15:21 9/3 20:23 5h 02min 11,5 8
53 55 Gunhild Sem 9/3 15:16 9/3 20:24 5h 08min 11,3 8
54 59 Kent-Gjoran Svendsen 9/3 15:13 9/3 20:26 5h 13min 11,1 8
55 54 Tore Figenschau 9/3 15:05 9/3 20:27 5h 22min 10,8 8
55 8 Ørnulf Jacobsen 9/3 14:51 9/3 20:27 5h 36min 10,4 8
57 12 Tor Birger Seppola 9/3 15:43 9/3 20:28 4h 45min 12,2 8
58 62 Børge Johansen 9/3 15:27 9/3 20:38 5h 11min 11,2 8
59 63 Silje Holmen Larsen 9/3 15:23 9/3 20:45 5h 22min 10,8 8
60 69 Wolfram Schumacher 9/3 16:03 9/3 20:52 4h 49min 12,0 8
61 41 Wolfgang Simon-Nilsen 9/3 15:01 9/3 20:56 5h 55min 9,8 8
62 50 Kjetil Kristoffersen 9/3 15:33 9/3 20:57 5h 24min 10,7 8
63 70 Michelle Kristin Pedersen 9/3 15:33 9/3 20:58 5h 25min 10,7 8
64 64 Raymond Johansen 9/3 15:27 9/3 21:02 5h 35min 10,4 8
65 65 Hugo Hansen 9/3 15:24 9/3 21:03 5h 39min 10,3 8
65 58 Kim Thomassen 9/3 15:39 9/3 21:03 5h 24min 10,7 8
67 49 Nora Själin 9/3 15:38 9/3 21:16 5h 38min 10,3 8
68 66 Andreas Trongaard 9/3 15:55 9/3 21:28 5h 33min 10,5 8
69 21 Peter Kay-Kujawski 9/3 15:17 9/3 21:30 6h 13min 9,3 8
70 60 Beate Jähnig 9/3 16:09 9/3 22:52 6h 43min 8,6 8

Sjekkpunkt

1 Jotka 50 km
2 Skoganvarre 58 km
3 Levajok 78 km
4 Karasjok 85 km
5 Jergul 67 km
6 Jotka 78 km
7 Alta 50 km