Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
23. januar 18:19
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 3:   Levajok 1

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 113 Robert Sørlie 9/3 20:55 10/3 03:13 6h 18min 12,4 14
2 84 Magne Storstein 9/3 23:11 10/3 05:09 5h 58min 13,1 14
3 91 Lars Monsen 9/3 23:32 10/3 05:27 5h 55min 13,2 14
4 114 Trine Kristiansen Lyrek 9/3 23:43 10/3 05:34 5h 51min 13,3 14
5 89 Kjell Brennodden 9/3 23:36 10/3 05:38 6h 02min 12,9 14
6 81 Mats Pettersson 9/3 23:33 10/3 05:45 6h 12min 12,6 13
7 82 Inger-Marie Haaland 9/3 23:56 10/3 05:47 5h 51min 13,3 14
8 131 Harald Tunheim 9/3 23:40 10/3 05:56 6h 16min 12,4 14
9 104 Steinar Kristensen 9/3 23:50 10/3 05:59 6h 09min 12,7 14
10 88 Kristian Walseth 10/3 00:14 10/3 06:08 5h 54min 13,2 14
11 128 Thomas Wærner 10/3 00:01 10/3 06:09 6h 08min 12,7 14
12 115 Sigrid Ekran 10/3 00:36 10/3 06:10 5h 34min 14,0 14
13 116 Bjørnar Andersen 10/3 00:08 10/3 06:16 6h 08min 12,7 14
14 120 Ronny Frydenlund 10/3 00:16 10/3 06:17 6h 01min 13,0 13
15 83 Roger Fossøy 10/3 00:08 10/3 06:23 6h 15min 12,5 14
16 93 Jan Øystein Dervo 10/3 00:08 10/3 06:26 6h 18min 12,4 13
17 135 Jon Børge Stina 10/3 00:48 10/3 06:55 6h 07min 12,8 14
18 102 Nina Skramstad 10/3 00:17 10/3 06:59 6h 42min 11,6 12
19 101 Arnt Ola Skjerve 10/3 00:47 10/3 07:03 6h 16min 12,4 14
20 100 Aila Emilie Sarre 10/3 00:31 10/3 07:05 6h 34min 11,9 13
21 121 Bernd Helmich 10/3 00:55 10/3 07:06 6h 11min 12,6 14
22 118 Ben Voigt 10/3 01:12 10/3 07:15 6h 03min 12,9 13
22 129 Hugh Neff 10/3 00:52 10/3 07:15 6h 23min 12,2 14
24 106 Dag Torulf Olsen 10/3 00:47 10/3 07:24 6h 37min 11,8 13
25 95 Ingebrigt Storli 10/3 01:10 10/3 07:27 6h 17min 12,4 14
26 94 Tore Bergby 10/3 00:38 10/3 07:32 6h 54min 11,3 14
27 110 May Conny Johansen 10/3 01:21 10/3 07:33 6h 12min 12,6 14
28 123 Stine Berget Nordvik 10/3 01:16 10/3 07:38 6h 22min 12,3 14
29 119 Aki Holck 10/3 01:03 10/3 07:41 6h 38min 11,8 14
30 125 Bernhard Schuchert 10/3 01:36 10/3 07:52 6h 16min 12,4 14
31 108 Marianne Skjøthaug 10/3 01:22 10/3 07:53 6h 31min 12,0 14
32 103 Jan Vidar Dahle 10/3 01:37 10/3 07:58 6h 21min 12,3 14
33 96 Jean Philippe Pontier 10/3 01:56 10/3 08:05 6h 09min 12,7 14
34 134 Jon Olav Borgebund 10/3 01:14 10/3 08:08 6h 54min 11,3 14
35 112 Stein Håvard Fjestad 10/3 01:14 10/3 08:09 6h 55min 11,3 14
36 124 Even Bøen 10/3 02:08 10/3 08:15 6h 07min 12,8 14
37 130 Tom Frode Johansen 10/3 01:53 10/3 08:19 6h 26min 12,1 14
38 99 Jon Hearn 10/3 01:31 10/3 08:28 6h 57min 11,2 13
39 85 Kenneth Gjemmestad 10/3 01:07 10/3 08:29 7h 22min 10,6 14
40 127 Miquel-Angel Martinez 10/3 01:10 10/3 08:38 7h 28min 10,4 14
41 86 Leif Herleiksplass 10/3 01:37 10/3 08:41 7h 04min 11,0 14
42 98 Marius Moholdt 10/3 02:05 10/3 09:03 6h 58min 11,2 14
43 97 Bernt Walseth 10/3 02:26 10/3 09:04 6h 38min 11,8 14
44 133 Yngve Fagerli 10/3 02:38 10/3 09:05 6h 27min 12,1 14
45 136 Christoffer Klemetsen 10/3 02:28 10/3 09:16 6h 48min 11,5 13
46 111 Mikael Jutila 10/3 02:55 10/3 09:18 6h 23min 12,2 14
47 105 Per Weddegjerde 10/3 02:19 10/3 09:22 7h 03min 11,1 14
48 107 Torsten Kohnert 10/3 02:25 10/3 09:23 6h 58min 11,2 13
49 90 Kari Thomassen 10/3 02:42 10/3 09:24 6h 42min 11,6 14
50 117 Magnus Gorter Voie 10/3 03:16 10/3 09:52 6h 36min 11,8 14
51 109 Trond Hansen 10/3 02:49 10/3 10:07 7h 18min 10,7 13
52 132 Jo Jøldal 10/3 03:24 10/3 10:51 7h 27min 10,5 14
53 126 Kristine Jerijærvi 10/3 03:21 10/3 12:17 8h 56min 8,7 14
54 122 Thomas Hoffmann 10/3 05:15 10/3 12:43 7h 28min 10,4 14
55 87 Kai Arne Berg 10/3 06:20 10/3 15:26 9h 06min 8,6 14

Sjekkpunkt

1 Jotka 50 km
2 Skoganvarre 58 km
3 Levajok 1 78 km
4 Tana 117 km
5 Neiden 1 94 km
6 Kirkenes 75 km
7 Neiden 2 125 km
8 Varangerbotn 82 km
9 Sirbma 74 km
10 Levajok 2 73 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 50 km