Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
20. januar 20:01
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 2:   Skoganvarre

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 81 Mats Pettersson 9/3 15:53 9/3 19:57 4h 04min 14,3 14
2 84 Magne Storstein 9/3 16:03 9/3 20:08 4h 05min 14,2 14
3 89 Kjell Brennodden 9/3 16:06 9/3 20:15 4h 09min 14,0 14
4 82 Inger-Marie Haaland 9/3 16:05 9/3 20:19 4h 14min 13,7 14
5 88 Kristian Walseth 9/3 16:11 9/3 20:22 4h 11min 13,9 14
6 83 Roger Fossøy 9/3 16:08 9/3 20:28 4h 20min 13,4 14
7 91 Lars Monsen 9/3 16:14 9/3 20:34 4h 20min 13,4 14
8 114 Trine Kristiansen Lyrek 9/3 16:35 9/3 20:35 4h 00min 14,5 14
9 102 Nina Skramstad 9/3 16:27 9/3 20:40 4h 13min 13,8 14
10 113 Robert Sørlie 9/3 16:34 9/3 20:41 4h 07min 14,1 14
11 115 Sigrid Ekran 9/3 16:33 9/3 20:42 4h 09min 14,0 14
12 108 Marianne Skjøthaug 9/3 16:30 9/3 20:49 4h 19min 13,4 14
13 94 Tore Bergby 9/3 16:19 9/3 20:51 4h 32min 12,8 14
14 121 Bernd Helmich 9/3 16:42 9/3 20:52 4h 10min 13,9 14
15 97 Bernt Walseth 9/3 16:26 9/3 20:55 4h 29min 12,9 14
16 104 Steinar Kristensen 9/3 16:29 9/3 20:58 4h 29min 12,9 14
17 120 Ronny Frydenlund 9/3 16:41 9/3 20:59 4h 18min 13,5 14
17 128 Thomas Wærner 9/3 16:48 9/3 20:59 4h 11min 13,9 14
19 93 Jan Øystein Dervo 9/3 16:24 9/3 21:00 4h 36min 12,6 14
19 101 Arnt Ola Skjerve 9/3 16:29 9/3 21:00 4h 31min 12,8 14
21 96 Jean Philippe Pontier 9/3 16:25 9/3 21:01 4h 36min 12,6 14
22 116 Bjørnar Andersen 9/3 16:40 9/3 21:02 4h 22min 13,3 14
23 131 Harald Tunheim 9/3 16:50 9/3 21:04 4h 14min 13,7 14
24 90 Kari Thomassen 9/3 16:23 9/3 21:05 4h 42min 12,3 14
25 103 Jan Vidar Dahle 9/3 16:37 9/3 21:06 4h 29min 12,9 14
26 124 Even Bøen 9/3 16:50 9/3 21:07 4h 17min 13,5 14
27 95 Ingebrigt Storli 9/3 16:29 9/3 21:08 4h 39min 12,5 14
28 110 May Conny Johansen 9/3 16:39 9/3 21:09 4h 30min 12,9 14
29 117 Magnus Gorter Voie 9/3 16:49 9/3 21:13 4h 24min 13,2 14
30 99 Jon Hearn 9/3 16:28 9/3 21:17 4h 49min 12,0 13
30 119 Aki Holck 9/3 16:45 9/3 21:17 4h 32min 12,8 14
32 118 Ben Voigt 9/3 16:47 9/3 21:18 4h 31min 12,8 14
33 133 Yngve Fagerli 9/3 16:54 9/3 21:21 4h 27min 13,0 14
34 129 Hugh Neff 9/3 16:55 9/3 21:23 4h 28min 13,0 14
34 86 Leif Herleiksplass 9/3 16:25 9/3 21:23 4h 58min 11,7 14
36 112 Stein Håvard Fjestad 9/3 16:36 9/3 21:27 4h 51min 12,0 14
37 106 Dag Torulf Olsen 9/3 16:43 9/3 21:29 4h 46min 12,2 14
38 100 Aila Emilie Sarre 9/3 16:35 9/3 21:30 4h 55min 11,8 14
39 111 Mikael Jutila 9/3 16:34 9/3 21:32 4h 58min 11,7 14
40 135 Jon Børge Stina 9/3 17:07 9/3 21:33 4h 26min 13,1 14
40 125 Bernhard Schuchert 9/3 16:53 9/3 21:33 4h 40min 12,4 14
42 130 Tom Frode Johansen 9/3 16:59 9/3 21:38 4h 39min 12,5 14
42 123 Stine Berget Nordvik 9/3 16:56 9/3 21:38 4h 42min 12,3 14
44 136 Christoffer Klemetsen 9/3 17:08 9/3 21:42 4h 34min 12,7 14
45 105 Per Weddegjerde 9/3 16:40 9/3 21:44 5h 04min 11,4 14
46 132 Jo Jøldal 9/3 17:09 9/3 21:45 4h 36min 12,6 14
47 107 Torsten Kohnert 9/3 16:41 9/3 21:50 5h 09min 11,3 14
48 87 Kai Arne Berg 9/3 16:36 9/3 21:58 5h 22min 10,8 14
48 109 Trond Hansen 9/3 16:52 9/3 21:58 5h 06min 11,4 14
50 85 Kenneth Gjemmestad 9/3 16:33 9/3 21:59 5h 26min 10,7 14
51 134 Jon Olav Borgebund 9/3 17:19 9/3 22:00 4h 41min 12,4 14
51 92 Dave King 9/3 16:29 9/3 22:00 5h 31min 10,5 14
53 122 Thomas Hoffmann 9/3 17:00 9/3 22:06 5h 06min 11,4 14
54 98 Marius Moholdt 9/3 16:44 9/3 22:08 5h 24min 10,7 14
55 127 Miquel-Angel Martinez 9/3 17:05 9/3 22:10 5h 05min 11,4 14
56 126 Kristine Jerijærvi 9/3 17:25 9/3 22:56 5h 31min 10,5 14

Sjekkpunkt

1 Jotka 50 km
2 Skoganvarre 58 km
3 Levajok 1 78 km
4 Tana 117 km
5 Neiden 1 94 km
6 Kirkenes 75 km
7 Neiden 2 125 km
8 Varangerbotn 82 km
9 Sirbma 74 km
10 Levajok 2 73 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 50 km