Reload
FL1000 2013
Starttidspunkt: lørdag 9. mars 12:14
Siste oppdatering: 17. mars 2013
18. januar 04:52
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 11:   Karasjok

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 128 Thomas Wærner 14/3 06:09 14/3 12:52 6h 43min 12,7 11
2 82 Inger-Marie Haaland 14/3 05:36 14/3 13:06 7h 30min 11,3 8
3 101 Arnt Ola Skjerve 14/3 04:43 14/3 13:07 8h 24min 10,1 11
4 129 Hugh Neff 14/3 06:24 14/3 14:51 8h 27min 10,1 8
5 115 Sigrid Ekran 14/3 09:38 14/3 16:19 6h 41min 12,7 8
6 120 Ronny Frydenlund 14/3 08:29 14/3 16:21 7h 52min 10,8 7
7 88 Kristian Walseth 14/3 08:56 14/3 17:58 9h 02min 9,4 9
8 84 Magne Storstein 14/3 12:59 14/3 19:45 6h 46min 12,6 11
9 131 Harald Tunheim 14/3 12:16 14/3 20:06 7h 50min 10,9 7
10 124 Even Bøen 14/3 14:57 14/3 21:34 6h 37min 12,8 9
11 106 Dag Torulf Olsen 14/3 14:51 14/3 21:57 7h 06min 12,0 11
12 113 Robert Sørlie 14/3 15:50 14/3 23:18 7h 28min 11,4 11
13 110 May Conny Johansen 14/3 15:33 14/3 23:22 7h 49min 10,9 10
14 91 Lars Monsen 14/3 16:08 15/3 00:11 8h 03min 10,6 7
15 81 Mats Pettersson 14/3 17:19 15/3 01:49 8h 30min 10,0 6
16 104 Steinar Kristensen 14/3 17:54 15/3 01:52 7h 58min 10,7 6
17 136 Christoffer Klemetsen 14/3 21:16 15/3 03:49 6h 33min 13,0 11
18 108 Marianne Skjøthaug 14/3 21:55 15/3 05:23 7h 28min 11,4 7
19 125 Bernhard Schuchert 14/3 22:22 15/3 05:44 7h 22min 11,5 7
20 96 Jean Philippe Pontier 15/3 05:22 15/3 12:08 6h 46min 12,6 9
21 133 Yngve Fagerli 15/3 06:16 15/3 12:30 6h 14min 13,6 10
22 130 Tom Frode Johansen 15/3 05:27 15/3 12:41 7h 14min 11,8 7
23 107 Torsten Kohnert 15/3 05:49 15/3 12:46 6h 57min 12,2 11
24 121 Bernd Helmich 15/3 05:50 15/3 12:49 6h 59min 12,2 7
25 112 Stein Håvard Fjestad 15/3 05:51 15/3 13:27 7h 36min 11,2 8
26 132 Jo Jøldal 14/3 18:54 15/3 13:53 18h 59min 4,5 10
27 105 Per Weddegjerde 15/3 07:03 15/3 14:06 7h 03min 12,1 11
28 109 Trond Hansen 15/3 07:47 15/3 14:37 6h 50min 12,4 7
29 111 Mikael Jutila 15/3 09:02 15/3 16:45 7h 43min 11,0 11
29 134 Jon Olav Borgebund 15/3 08:43 15/3 16:45 8h 02min 10,6 10
31 97 Bernt Walseth 15/3 11:15 15/3 17:44 6h 29min 13,1 9
32 127 Miquel-Angel Martinez 15/3 12:31 15/3 19:42 7h 11min 11,8 9
33 103 Jan Vidar Dahle 15/3 18:03 16/3 00:40 6h 37min 12,8 8
34 117 Magnus Gorter Voie 15/3 22:56 16/3 07:16 8h 20min 10,2 8

Sjekkpunkt

1 Jotka 50 km
2 Skoganvarre 58 km
3 Levajok 1 78 km
4 Tana 117 km
5 Neiden 1 94 km
6 Kirkenes 75 km
7 Neiden 2 125 km
8 Varangerbotn 82 km
9 Sirbma 74 km
10 Levajok 2 73 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 50 km