Reload
FL1000 2012
Starttidspunkt: lørdag 10. mars 12:00
Siste oppdatering: 18. mars 2012
20. januar 10:12
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 12:   Jotka

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 82 Inger-Marie Haaland 16/3 01:58 16/3 09:46 7h 48min 10,6 9
2 88 Harald Tunheim 16/3 01:58 16/3 10:37 8h 39min 9,6 10
3 73 Robert Sørlie 16/3 02:55 16/3 11:14 8h 19min 10,0 9
4 101 Trine Kristiansen Lyrek 16/3 07:20 16/3 15:41 8h 21min 9,9 7
5 98 Ronny Frydenlund 16/3 08:13 16/3 16:45 8h 32min 9,7 8
6 77 Magne Storstein 16/3 08:09 16/3 16:55 8h 46min 9,5 7
7 78 Arne Karlstrøm 16/3 10:30 16/3 19:57 9h 27min 8,8 6
8 112 Stine Berget Nordvik 16/3 12:06 16/3 20:40 8h 34min 9,7 6
9 99 Arnt Ola Skjerve 16/3 14:56 16/3 22:29 7h 33min 11,0 8
10 107 Lars Monsen 16/3 15:36 17/3 00:40 9h 04min 9,2 7
11 104 Tom Frode Johansen 16/3 16:46 17/3 01:20 8h 34min 9,7 6
12 83 Mats Pettersson 16/3 17:17 17/3 02:32 9h 15min 9,0 8
13 106 Ketil Reitan 16/3 21:08 17/3 04:58 7h 50min 10,6 6
14 84 Bernhard Schuchert 16/3 23:45 17/3 07:57 8h 12min 10,1 6
15 108 Tore Bergby 17/3 02:41 17/3 09:47 7h 06min 11,7 9
16 94 Jo Jøldal 17/3 02:11 17/3 10:29 8h 18min 10,0 8
17 111 Per Weddegjerde 17/3 03:18 17/3 10:32 7h 14min 11,5 9
18 89 Dries Jacobs 17/3 04:35 17/3 10:58 6h 23min 13,0 10
19 79 Aila Emilie Sarre 17/3 05:06 17/3 11:23 6h 17min 13,2 7
20 96 Dag Torulf Olsen 17/3 06:15 17/3 12:51 6h 36min 12,6 6
21 120 Bernt Walseth 17/3 06:59 17/3 14:19 7h 20min 11,3 8
22 109 Torsten Kohnert 17/3 07:05 17/3 15:14 8h 09min 10,2 8
23 116 Bjørn Petter Kaltenborn 17/3 11:00 17/3 19:39 8h 39min 9,6 9
24 95 Marius Moholdt 17/3 23:42 18/3 08:15 8h 33min 9,7 7

Sjekkpunkt

1 Jotka 50 km
2 Skoganvarre 58 km
3 Levajok 1 78 km
4 Tana 117 km
5 Neiden 1 94 km
6 Kirkenes 75 km
7 Neiden 2 125 km
8 Varangerbotn 82 km
9 Sirbma 74 km
10 Levajok 2 73 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 50 km