Reload
FL1000 2011
Starttidspunkt: lørdag 12. mars 12:00
Siste oppdatering: 19. mars 2011
23. januar 14:41
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 9:   Sirbma

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 91 Roger Dahl 16/3 04:13 16/3 10:46 6h 33min 11,3 9
2 100 Robert Sørlie 16/3 05:50 16/3 12:25 6h 35min 11,2 9
3 101 Sigrid Ekran 16/3 06:08 16/3 12:33 6h 25min 11,5 8
4 84 Gorm Engen 16/3 06:28 16/3 13:26 6h 58min 10,6 12
5 89 Ralph Johannessen 16/3 06:26 16/3 14:21 7h 55min 9,3 7
6 87 Kjell Brennodden 16/3 09:54 16/3 16:40 6h 46min 10,9 9
7 110 Thomas Wærner 16/3 11:14 16/3 17:41 6h 27min 11,5 8
8 111 Bernhard Schuchert 16/3 11:20 16/3 17:48 6h 28min 11,4 9
9 105 Bjørn-Hugo Kristoffersen 16/3 11:25 16/3 19:13 7h 48min 9,5 10
10 86 Mats Pettersson 16/3 16:41 16/3 23:10 6h 29min 11,4 10
11 109 Jo Are Brennodden 16/3 15:44 16/3 23:14 7h 30min 9,9 10
12 98 Miquel-Angel Martinez 16/3 16:08 16/3 23:26 7h 18min 10,1 12
13 113 Ketil Reitan 16/3 20:05 17/3 02:15 6h 10min 12,0 9
14 93 Ronny Frydenlund 16/3 20:01 17/3 03:25 7h 24min 10,0 7
15 92 Geir Wiik 16/3 20:30 17/3 03:42 7h 12min 10,3 7
16 88 Nina Skramstad 16/3 21:10 17/3 04:21 7h 11min 10,3 8
17 97 Sébastien Vergnaud 17/3 00:29 17/3 07:33 7h 04min 10,5 9
18 103 Per Weddegjerde 17/3 01:00 17/3 07:34 6h 34min 11,3 10
19 85 Mikael Jutila 16/3 23:54 17/3 07:43 7h 49min 9,5 11
20 106 Thomas Andresen 17/3 01:14 17/3 08:07 6h 53min 10,8 10
21 95 Tor Martinsen 17/3 02:18 17/3 09:36 7h 18min 10,1 7
22 94 Torsten Kohnert 17/3 02:54 17/3 10:05 7h 11min 10,3 8
23 99 Øyvind Nordahl Næss 17/3 04:22 17/3 10:20 5h 58min 12,4 7
24 90 Waling Magnus Gorter Voie 17/3 05:41 17/3 12:40 6h 59min 10,6 8

Sjekkpunkt

1 Jotka 50 km
2 Skoganvarre 58 km
3 Levajok 78 km
4 Tana 110 km
5 Neiden 94 km
6 Kirkenes 125 km
7 Neiden 75 km
8 Varangerbotn 82 km
9 Sirbma 74 km
10 Levajok 55 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 50 km