Reload
FL1000 2011
Starttidspunkt: lørdag 12. mars 12:00
Siste oppdatering: 19. mars 2011
20. januar 14:12
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 10:   Levajok

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 91 Roger Dahl 16/3 13:39 16/3 18:37 4h 58min 11,1 8
2 100 Robert Sørlie 16/3 15:35 16/3 20:27 4h 52min 11,3 8
3 101 Sigrid Ekran 16/3 16:18 16/3 21:01 4h 43min 11,7 8
4 84 Gorm Engen 16/3 16:22 16/3 22:07 5h 45min 9,6 10
5 89 Ralph Johannessen 16/3 20:02 17/3 01:40 5h 38min 9,8 6
6 87 Kjell Brennodden 16/3 20:41 17/3 02:21 5h 40min 9,7 9
7 111 Bernhard Schuchert 16/3 21:49 17/3 02:39 4h 50min 11,4 9
8 110 Thomas Wærner 16/3 23:44 17/3 04:13 4h 29min 12,3 7
9 98 Miquel-Angel Martinez 16/3 23:29 17/3 05:23 5h 54min 9,3 12
10 105 Bjørn-Hugo Kristoffersen 16/3 23:22 17/3 05:29 6h 07min 9,0 9
11 86 Mats Pettersson 17/3 03:36 17/3 08:06 4h 30min 12,2 9
12 93 Ronny Frydenlund 17/3 03:34 17/3 09:15 5h 41min 9,7 7
13 109 Jo Are Brennodden 17/3 04:56 17/3 09:31 4h 35min 12,0 9
14 113 Ketil Reitan 17/3 06:57 17/3 12:01 5h 04min 10,9 9
15 88 Nina Skramstad 17/3 08:24 17/3 13:37 5h 13min 10,5 8
16 92 Geir Wiik 17/3 09:25 17/3 14:28 5h 03min 10,9 7
17 99 Øyvind Nordahl Næss 17/3 10:37 17/3 15:36 4h 59min 11,0 7
18 103 Per Weddegjerde 17/3 11:17 17/3 16:29 5h 12min 10,6 10
19 106 Thomas Andresen 17/3 12:43 17/3 17:55 5h 12min 10,6 10
20 85 Mikael Jutila 17/3 12:50 17/3 19:08 6h 18min 8,7 10
21 97 Sébastien Vergnaud 17/3 13:43 17/3 19:16 5h 33min 9,9 9
22 94 Torsten Kohnert 17/3 14:27 17/3 19:37 5h 10min 10,6 8
22 95 Tor Martinsen 17/3 14:27 17/3 19:37 5h 10min 10,6 7

Sjekkpunkt

1 Jotka 50 km
2 Skoganvarre 58 km
3 Levajok 78 km
4 Tana 110 km
5 Neiden 94 km
6 Kirkenes 125 km
7 Neiden 75 km
8 Varangerbotn 82 km
9 Sirbma 74 km
10 Levajok 55 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 83 km
13 Alta 50 km