Reload
FL500 2009
Starttidspunkt: lørdag 7. mars 11:00
Siste oppdatering: 11. mars 2009
22. januar 03:15
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 4:   Karasjok

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 27 Arnt Ola Skjerve 8/3 09:27 8/3 15:47 6h 20min 13,4 7
2 9 Ronny Wingren 8/3 09:46 8/3 16:02 6h 16min 13,6 8
3 4 Taisto Torneus 8/3 10:24 8/3 16:39 6h 15min 13,6 8
4 1 Elisabeth Edland 8/3 10:02 8/3 16:52 6h 50min 12,4 8
5 30 Bernd Helmich 8/3 10:20 8/3 16:58 6h 38min 12,8 8
6 3 Sebastian Plur Nilssen 8/3 10:52 8/3 17:51 6h 59min 12,2 8
7 2 Svein Sødahl Kvam 8/3 12:09 8/3 18:49 6h 40min 12,8 8
8 38 Ole Sigleif Johansen 8/3 11:41 8/3 19:00 7h 19min 11,6 7
9 6 Gisle Mjåtvedt 8/3 12:35 8/3 19:08 6h 33min 13,0 8
10 7 Roy-Åge Jensen Ugseth 8/3 12:33 8/3 19:27 6h 54min 12,3 8
11 10 Ingvild Lakseide 8/3 11:17 8/3 19:28 8h 11min 10,4 8
12 18 Sven Stabekk 8/3 12:19 8/3 19:29 7h 10min 11,9 7
13 16 Vidar Løkeng 8/3 12:15 8/3 19:34 7h 19min 11,6 8
14 13 Svein Arild Danielsen 8/3 12:28 8/3 19:36 7h 08min 11,9 8
15 11 John Øivind Selmer 8/3 11:47 8/3 19:39 7h 52min 10,8 8
16 20 Jaakko Mölsä 8/3 12:46 8/3 20:20 7h 34min 11,2 8
17 19 Jukka Honkapirtti 8/3 12:52 8/3 20:44 7h 52min 10,8 7
18 36 Waling Magnus Gorter Voie 8/3 14:04 8/3 21:20 7h 16min 11,7 8
19 44 Øyvind Mortensen 8/3 14:07 8/3 21:44 7h 37min 11,2 8
20 23 Aila Emilie Sarre 8/3 14:45 8/3 21:45 7h 00min 12,1 8
21 25 Sébastien Vergnaud 8/3 12:33 8/3 21:53 9h 20min 9,1 7
22 31 Jon Olav Borgebund 8/3 14:36 8/3 22:07 7h 31min 11,3 8
23 17 Jan Gunnar Vian 8/3 14:32 8/3 22:15 7h 43min 11,0 8
24 5 Steinar Kristensen 8/3 15:05 8/3 22:19 7h 14min 11,8 8
25 39 Elisabeth Riseth 8/3 14:35 8/3 22:34 7h 59min 10,6 8
26 46 Mats Pettersson 8/3 15:20 8/3 22:43 7h 23min 11,5 7
27 8 Charlotta Rylander 8/3 15:59 8/3 23:19 7h 20min 11,6 8
28 32 Ingjerd Melbø 8/3 16:11 8/3 23:21 7h 10min 11,9 8
29 33 Fredrik Filander 8/3 15:23 8/3 23:22 7h 59min 10,6 8
30 40 Ben Voigt 8/3 17:09 9/3 00:26 7h 17min 11,7 8
31 24 Karin Olsson 8/3 16:56 9/3 00:27 7h 31min 11,3 6
32 14 Stein Tage Domaas 8/3 17:46 9/3 00:51 7h 05min 12,0 8
33 43 Jan Navjord 8/3 17:40 9/3 01:08 7h 28min 11,4 8
34 42 Ben Livesey 8/3 17:40 9/3 01:15 7h 35min 11,2 8
35 21 Børge Johansen 8/3 16:54 9/3 01:21 8h 27min 10,1 7
36 45 Ørjan Johansen 8/3 17:54 9/3 01:28 7h 34min 11,2 8
37 22 Hallgeir Jenssen 8/3 17:15 9/3 01:38 8h 23min 10,1 7
38 26 Dariusz Morsztyn 8/3 17:42 9/3 02:07 8h 25min 10,1 8
39 41 David Dale 8/3 18:47 9/3 02:51 8h 04min 10,5 8
40 37 Tommy Theodorsen 8/3 19:21 9/3 03:21 8h 00min 10,6 7
41 34 Rolf-Helge Ellingsen 8/3 17:58 9/3 03:25 9h 27min 9,0 7
42 28 Dag Broch 9/3 00:45 9/3 07:26 6h 41min 12,7 5
43 29 Melanie Clegg 8/3 23:39 9/3 07:28 7h 49min 10,9 8

Sjekkpunkt

1 Jotka 53 km
2 Skoganvarre 72 km
3 Levajok 88 km
4 Karasjok 85 km
5 Jergul 69 km
6 Jotka 78 km
7 Alta 53 km