Reload
FL1000 2009
Starttidspunkt: lørdag 7. mars 11:50
Siste oppdatering: 16. mars 2009
22. januar 19:15
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 6:   Kirkenes

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 80 Roger Dahl 9/3 15:34 10/3 01:19 9h 45min 13,3 13
2 63 Trond Ørslien 9/3 18:09 10/3 03:30 9h 21min 13,9 14
3 75 Bjørn-Hugo Kristoffersen 9/3 17:19 10/3 04:07 10h 48min 12,0 12
4 76 Nina Skramstad 9/3 19:10 10/3 04:17 9h 07min 14,3 14
5 50 Kjell Brennodden 9/3 20:50 10/3 05:05 8h 15min 15,8 13
6 73 Inger-Marie Haaland 9/3 20:28 10/3 05:06 8h 38min 15,1 13
7 66 Aki Holck 9/3 19:18 10/3 05:28 10h 10min 12,8 11
8 74 Harald Tunheim 9/3 20:51 10/3 06:43 9h 52min 13,2 11
9 69 Sigrid Ekran 9/3 22:36 10/3 08:15 9h 39min 13,5 9
10 56 Stein Håvard Fjestad 9/3 22:43 10/3 08:35 9h 52min 13,2 13
11 64 Arne Karlstrøm 9/3 23:40 10/3 08:42 9h 02min 14,4 11
12 51 Petter Swift 10/3 00:15 10/3 09:19 9h 04min 14,3 11
13 84 May-Conny Johansen 9/3 23:57 10/3 09:38 9h 41min 13,4 13
14 61 Mona Kolstad 10/3 00:02 10/3 10:19 10h 17min 12,6 12
14 65 Tore Bergby 9/3 23:27 10/3 10:19 10h 52min 12,0 13
16 85 Tom Frode Johansen 10/3 01:14 10/3 10:26 9h 12min 14,1 13
17 68 Bernhard Schuchert 10/3 04:02 10/3 13:08 9h 06min 14,3 14
18 62 Miquel-Angel Martinez 10/3 03:59 10/3 13:25 9h 26min 13,8 13
19 58 Mikael Jutila 10/3 04:42 10/3 14:01 9h 19min 14,0 11
20 77 Jan Brunner 10/3 05:50 10/3 14:56 9h 06min 14,3 13
21 60 Kenneth Gjemmestad 10/3 05:15 10/3 15:06 9h 51min 13,2 13
22 54 Tore Albrigtsen 10/3 05:14 10/3 15:18 10h 04min 12,9 11
22 55 Tove Sørensen 10/3 05:13 10/3 15:18 10h 05min 12,9 10
24 67 Øystein Megård 10/3 04:15 10/3 15:49 11h 34min 11,2 12
25 72 Torsten Kohnert 10/3 07:12 10/3 17:05 9h 53min 13,2 11
26 70 Dag Torulf Olsen 10/3 05:48 10/3 17:06 11h 18min 11,5 10
27 82 Jason Young 10/3 08:08 10/3 17:53 9h 45min 13,3 12
28 78 Per Weddegjerde 10/3 08:06 10/3 18:33 10h 27min 12,4 11
29 83 Mark Chin 10/3 07:50 10/3 18:35 10h 45min 12,1 11
30 71 Thomas Hoffmann 10/3 08:33 10/3 21:54 13h 21min 9,7 10
31 79 Arne Oddvar Nilsen 10/3 06:23 11/3 00:21 17h 58min 7,2 10
32 52 Arne Liaklev 10/3 22:59 11/3 14:32 15h 33min 8,4 12
33 59 Jana Henychova 11/3 00:55 11/3 17:58 17h 03min 7,6 11

Sjekkpunkt

1 Jotka 53 km
2 Skoganvarre 72 km
3 Levajok 88 km
4 Tana 105 km
5 Neiden 100 km
6 Kirkenes 130 km
7 Neiden 70 km
8 Varangerbotn 88 km
9 Sirbma 70 km
10 Levajok 70 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 85 km
13 Alta 53 km