Reload
FL1000 2009
Starttidspunkt: lørdag 7. mars 11:50
Siste oppdatering: 16. mars 2009
17. januar 07:37
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 4:   Tana

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 76 Nina Skramstad 8/3 08:22 8/3 16:07 7h 45min 13,5 14
2 63 Trond Ørslien 8/3 08:44 8/3 16:59 8h 15min 12,7 14
3 80 Roger Dahl 8/3 09:03 8/3 17:10 8h 07min 12,9 14
4 73 Inger-Marie Haaland 8/3 09:15 8/3 17:16 8h 01min 13,1 14
5 50 Kjell Brennodden 8/3 09:08 8/3 17:18 8h 10min 12,9 13
6 74 Harald Tunheim 8/3 09:20 8/3 17:41 8h 21min 12,6 13
7 69 Sigrid Ekran 8/3 09:07 8/3 17:44 8h 37min 12,2 13
8 64 Arne Karlstrøm 8/3 10:35 8/3 19:13 8h 38min 12,2 14
9 65 Tore Bergby 8/3 10:31 8/3 19:34 9h 03min 11,6 13
10 51 Petter Swift 8/3 11:33 8/3 19:50 8h 17min 12,7 12
11 61 Mona Kolstad 8/3 11:29 8/3 20:05 8h 36min 12,2 13
12 66 Aki Holck 8/3 11:40 8/3 20:34 8h 54min 11,8 12
13 85 Tom Frode Johansen 8/3 11:52 8/3 20:46 8h 54min 11,8 13
14 84 May-Conny Johansen 8/3 12:31 8/3 20:50 8h 19min 12,6 14
15 62 Miquel-Angel Martinez 8/3 11:25 8/3 21:33 10h 08min 10,4 14
16 56 Stein Håvard Fjestad 8/3 12:46 8/3 21:35 8h 49min 11,9 14
17 68 Bernhard Schuchert 8/3 13:09 8/3 21:48 8h 39min 12,1 14
18 67 Øystein Megård 8/3 13:29 8/3 22:03 8h 34min 12,3 12
19 54 Tore Albrigtsen 8/3 12:40 8/3 22:21 9h 41min 10,8 11
20 55 Tove Sørensen 8/3 12:40 8/3 22:22 9h 42min 10,8 13
21 60 Kenneth Gjemmestad 8/3 12:40 8/3 22:25 9h 45min 10,8 14
22 77 Jan Brunner 8/3 12:53 8/3 22:37 9h 44min 10,8 13
23 58 Mikael Jutila 8/3 13:57 8/3 22:45 8h 48min 11,9 12
24 75 Bjørn-Hugo Kristoffersen 8/3 14:40 8/3 23:01 8h 21min 12,6 13
25 72 Torsten Kohnert 8/3 13:40 8/3 23:02 9h 22min 11,2 14
26 79 Arne Oddvar Nilsen 8/3 13:55 8/3 23:03 9h 08min 11,5 13
27 70 Dag Torulf Olsen 8/3 12:58 8/3 23:14 10h 16min 10,2 13
28 71 Thomas Hoffmann 8/3 14:06 9/3 00:01 9h 55min 10,6 13
29 81 Fabrizio Lovati 8/3 14:14 9/3 00:03 9h 49min 10,7 14
30 78 Per Weddegjerde 8/3 14:59 9/3 00:32 9h 33min 11,0 12
31 82 Jason Young 8/3 15:30 9/3 00:52 9h 22min 11,2 13
32 83 Mark Chin 8/3 16:25 9/3 01:28 9h 03min 11,6 12
33 59 Jana Henychova 8/3 22:36 9/3 09:24 10h 48min 9,7 14
34 52 Arne Liaklev 8/3 23:50 9/3 12:26 12h 36min 8,3 13

Sjekkpunkt

1 Jotka 53 km
2 Skoganvarre 72 km
3 Levajok 88 km
4 Tana 105 km
5 Neiden 100 km
6 Kirkenes 130 km
7 Neiden 70 km
8 Varangerbotn 88 km
9 Sirbma 70 km
10 Levajok 70 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 85 km
13 Alta 53 km