Reload
FL1000 2009
Starttidspunkt: lørdag 7. mars 11:50
Siste oppdatering: 16. mars 2009
16. januar 08:20
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 3:   Levajok

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 76 Nina Skramstad 7/3 20:26 8/3 03:00 6h 34min 13,4 14
2 50 Kjell Brennodden 7/3 21:33 8/3 03:46 6h 13min 14,2 14
3 63 Trond Ørslien 7/3 22:14 8/3 04:19 6h 05min 14,5 14
4 69 Sigrid Ekran 7/3 22:07 8/3 04:22 6h 15min 14,1 14
5 80 Roger Dahl 7/3 22:23 8/3 04:24 6h 01min 14,6 14
6 74 Harald Tunheim 7/3 22:30 8/3 04:32 6h 02min 14,6 14
7 73 Inger-Marie Haaland 7/3 22:55 8/3 04:47 5h 52min 15,0 14
8 64 Arne Karlstrøm 7/3 23:12 8/3 05:22 6h 10min 14,3 14
9 65 Tore Bergby 7/3 21:00 8/3 05:39 8h 39min 10,2 14
10 51 Petter Swift 7/3 23:34 8/3 05:54 6h 20min 13,9 12
10 61 Mona Kolstad 7/3 23:29 8/3 05:54 6h 25min 13,7 13
12 62 Miquel-Angel Martinez 7/3 22:56 8/3 05:58 7h 02min 12,5 14
13 66 Aki Holck 7/3 23:23 8/3 05:59 6h 36min 13,3 14
14 85 Tom Frode Johansen 8/3 00:01 8/3 06:14 6h 13min 14,2 14
15 84 May-Conny Johansen 8/3 00:14 8/3 06:16 6h 02min 14,6 14
16 70 Dag Torulf Olsen 7/3 21:02 8/3 06:24 9h 22min 9,4 14
17 68 Bernhard Schuchert 8/3 00:23 8/3 06:38 6h 15min 14,1 14
18 56 Stein Håvard Fjestad 7/3 21:08 8/3 06:42 9h 34min 9,2 14
19 67 Øystein Megård 8/3 00:25 8/3 06:49 6h 24min 13,8 14
20 58 Mikael Jutila 8/3 00:44 8/3 06:58 6h 14min 14,1 14
21 77 Jan Brunner 8/3 00:48 8/3 07:03 6h 15min 14,1 14
22 71 Thomas Hoffmann 8/3 00:10 8/3 07:06 6h 56min 12,7 14
23 54 Tore Albrigtsen 8/3 00:33 8/3 07:08 6h 35min 13,4 13
24 55 Tove Sørensen 8/3 00:33 8/3 07:09 6h 36min 13,3 13
25 72 Torsten Kohnert 8/3 00:35 8/3 07:10 6h 35min 13,4 14
26 60 Kenneth Gjemmestad 8/3 00:21 8/3 07:12 6h 51min 12,8 14
27 81 Fabrizio Lovati 8/3 00:54 8/3 07:20 6h 26min 13,7 14
28 79 Arne Oddvar Nilsen 8/3 01:03 8/3 07:28 6h 25min 13,7 14
29 82 Jason Young 8/3 01:32 8/3 08:28 6h 56min 12,7 14
30 78 Per Weddegjerde 8/3 02:40 8/3 08:54 6h 14min 14,1 14
31 83 Mark Chin 8/3 02:11 8/3 08:55 6h 44min 13,1 14
32 75 Bjørn-Hugo Kristoffersen 8/3 03:13 8/3 09:10 5h 57min 14,8 14
33 53 Ben Junghaenel 8/3 01:46 8/3 09:36 7h 50min 11,2 14
34 59 Jana Henychova 8/3 02:11 8/3 10:06 7h 55min 11,1 14
35 52 Arne Liaklev 8/3 07:20 8/3 13:44 6h 24min 13,8 14

Sjekkpunkt

1 Jotka 53 km
2 Skoganvarre 72 km
3 Levajok 88 km
4 Tana 105 km
5 Neiden 100 km
6 Kirkenes 130 km
7 Neiden 70 km
8 Varangerbotn 88 km
9 Sirbma 70 km
10 Levajok 70 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 85 km
13 Alta 53 km