Reload
FL1000 2009
Starttidspunkt: lørdag 7. mars 11:50
Siste oppdatering: 16. mars 2009
19. januar 14:19
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 2:   Skoganvarre

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 50 Kjell Brennodden 7/3 16:01 7/3 19:45 3h 44min 19,3 14
2 73 Inger-Marie Haaland 7/3 16:21 7/3 20:01 3h 40min 19,6 14
3 74 Harald Tunheim 7/3 16:27 7/3 20:04 3h 37min 19,9 14
4 51 Petter Swift 7/3 16:08 7/3 20:10 4h 02min 17,9 14
4 63 Trond Ørslien 7/3 16:22 7/3 20:10 3h 48min 18,9 14
6 64 Arne Karlstrøm 7/3 16:22 7/3 20:13 3h 51min 18,7 14
7 80 Roger Dahl 7/3 16:32 7/3 20:14 3h 42min 19,5 14
8 69 Sigrid Ekran 7/3 16:24 7/3 20:18 3h 54min 18,5 14
9 58 Mikael Jutila 7/3 16:16 7/3 20:22 4h 06min 17,6 14
10 66 Aki Holck 7/3 16:26 7/3 20:23 3h 57min 18,2 14
10 56 Stein Håvard Fjestad 7/3 16:18 7/3 20:23 4h 05min 17,6 14
12 54 Tore Albrigtsen 7/3 16:10 7/3 20:25 4h 15min 16,9 14
12 55 Tove Sørensen 7/3 16:10 7/3 20:25 4h 15min 16,9 14
14 76 Nina Skramstad 7/3 16:35 7/3 20:26 3h 51min 18,7 14
15 62 Miquel-Angel Martinez 7/3 16:23 7/3 20:29 4h 06min 17,5 14
16 61 Mona Kolstad 7/3 16:25 7/3 20:30 4h 05min 17,6 14
17 68 Bernhard Schuchert 7/3 16:29 7/3 20:33 4h 04min 17,7 14
18 67 Øystein Megård 7/3 16:33 7/3 20:33 4h 00min 18,0 14
19 79 Arne Oddvar Nilsen 7/3 16:38 7/3 20:35 3h 57min 18,2 14
20 71 Thomas Hoffmann 7/3 16:33 7/3 20:42 4h 09min 17,3 14
21 81 Fabrizio Lovati 7/3 16:45 7/3 20:43 3h 58min 18,1 14
22 84 May-Conny Johansen 7/3 16:44 7/3 20:44 4h 00min 18,0 14
23 85 Tom Frode Johansen 7/3 16:42 7/3 20:49 4h 07min 17,5 14
24 72 Torsten Kohnert 7/3 16:34 7/3 20:50 4h 16min 16,9 14
25 65 Tore Bergby 7/3 16:36 7/3 20:52 4h 16min 16,9 14
26 77 Jan Brunner 7/3 16:41 7/3 20:54 4h 13min 17,1 14
27 53 Ben Junghaenel 7/3 16:26 7/3 20:56 4h 30min 16,0 14
28 70 Dag Torulf Olsen 7/3 16:35 7/3 20:57 4h 22min 16,5 14
29 82 Jason Young 7/3 16:49 7/3 21:03 4h 14min 17,0 14
30 60 Kenneth Gjemmestad 7/3 16:35 7/3 21:07 4h 32min 15,9 14
31 78 Per Weddegjerde 7/3 16:45 7/3 21:15 4h 30min 16,0 14
32 83 Mark Chin 7/3 17:07 7/3 21:16 4h 09min 17,3 14
33 59 Jana Henychova 7/3 17:04 7/3 22:30 5h 26min 13,3 14
34 75 Bjørn-Hugo Kristoffersen 7/3 19:34 7/3 23:16 3h 42min 19,5 14
35 52 Arne Liaklev 7/3 19:45 7/3 23:25 3h 40min 19,6 14

Sjekkpunkt

1 Jotka 53 km
2 Skoganvarre 72 km
3 Levajok 88 km
4 Tana 105 km
5 Neiden 100 km
6 Kirkenes 130 km
7 Neiden 70 km
8 Varangerbotn 88 km
9 Sirbma 70 km
10 Levajok 70 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 85 km
13 Alta 53 km