Reload
FL1000 2008
Starttidspunkt: lørdag 8. mars 12:30
Siste oppdatering: 17. mars 2008
19. januar 14:18
Status Løype Deltakere Siste sjekkpunkt Resultatliste

Sjekkpunkt 12:   Jotka

Stilling inn til sjekkpunktet
Stilling ut fra sjekkpunktet
Beste etappetider
Stilling inn til sjekkpunktet
Nr SNr Navn Start tid Tid inn Tid brukt Hastighet
km/t
Hunder
inn
1 85 Stein Håvard Fjestad 14/3 02:59 14/3 10:42 7h 43min 11,0 10
2 97 Harald Tunheim 14/3 03:03 14/3 10:52 7h 49min 10,9 10
3 90 Trond Ørslien 14/3 03:12 14/3 11:21 8h 09min 10,4 8
4 82 Tore Bergby 14/3 09:43 14/3 17:15 7h 32min 11,3 9
5 78 Arne Karlstrøm 14/3 09:28 14/3 18:01 8h 33min 9,9 7
6 70 Nina Skramstad 14/3 12:03 14/3 19:20 7h 17min 11,7 11
7 99 Aki Holck 14/3 11:22 14/3 19:57 8h 35min 9,9 9
8 74 Kjell Brennodden 14/3 13:09 14/3 20:17 7h 08min 11,9 10
9 75 Petter Swift 14/3 13:08 14/3 21:44 8h 36min 9,9 10
10 77 Ralph Johannessen 14/3 13:31 14/3 21:45 8h 14min 10,3 6
11 71 Roger Dahl 14/3 15:10 14/3 23:38 8h 28min 10,0 8
12 91 Tom Frode Johansen 14/3 15:50 15/3 00:03 8h 13min 10,3 8
13 93 Bjørnar Hansen Østigård 14/3 22:36 15/3 05:34 6h 58min 12,2 8
14 89 Jo Are Brennodden 14/3 22:22 15/3 06:16 7h 54min 10,8 9
15 94 Jon Flaa 14/3 23:09 15/3 07:00 7h 51min 10,8 7
16 81 Tove Sørensen 15/3 02:33 15/3 09:50 7h 17min 11,7 9
16 80 Tore Albrigtsen 15/3 02:34 15/3 09:50 7h 16min 11,7 8
18 76 Stein Johnsen 15/3 02:41 15/3 10:55 8h 14min 10,3 8
19 103 Jan Kvilvang 15/3 12:45 15/3 20:04 7h 19min 11,6 8
20 83 Dag Torulf Olsen 15/3 12:06 15/3 22:12 10h 06min 8,4 6
21 86 Alf-Einar Hernes 15/3 13:15 15/3 23:22 10h 07min 8,4 8
22 100 Kristine Jerijærvi 15/3 17:40 16/3 03:17 9h 37min 8,8 8
23 98 Kenneth Gjemmestad 16/3 02:27 16/3 12:36 10h 09min 8,4 8

Sjekkpunkt

1 Jotka 53 km
2 Skoganvarre 72 km
3 Levajok 88 km
4 Skippagurra 110 km
5 Neiden 94 km
6 Kirkenes 130 km
7 Neiden 70 km
8 Varangerbotn 88 km
9 Sirbma 70 km
10 Levajok 55 km
11 Karasjok 85 km
12 Jotka 85 km
13 Alta S 53 km